Juhli Songkran-iltasi tyylillä Burj-yökerhossa Pattayalla!

Pattaya, Thaimaa-

Oletko valmis näyttämään tämän Songkranin? Sukella Pattayan juhlien sydämeen The Burj Nightclubissa, jossa juhlat eivät lopu koskaan! Tule mukaan kokemaan unohtumaton elämys Thaimaan eloisimman ja värikkäimmän uudenvuoden festivaalin aikana, joka kestää 12. huhtikuuta Pattayassa 19. päivään.

Paikka jossa olla

Ikonisella Walking Streetillä sijaitseva The Burj erottuu edukseen sähköistävällä tunnelmallaan ja huippuluokan äänijärjestelmällään. Tanssi läpi yön huippu-DJ:n kehittämien EDM-, Electro- ja Big Room -hittien parissa ja uppoudu Songkranin energiaan!

Juhla, joka kestää

Ovet avautuvat klo 9 ja hauskanpito jatkuu varhaisiin tunteihin saakka, joten jännityksestä ei ole pulaa. Olitpa paikallinen viettäjä tai maailmanlaajuinen matkailija, The Burj on eeppisen Songkran-bashin määränpää.

Tee Muistoja

The Burjin Songkran on enemmän kuin pelkkä juhla; se on mahdollisuus luoda muistoja, jotka kestävät koko elämän. Joten kokoa ystäväsi, pukeudu juhlavaatteesi päälle ja valmistaudu juhlimaan thaimaalaista uutta vuotta enemmän kuin koskaan ennen!

Nähdään Burjissa, jossa Songkranin henki herää henkiin!

Paikka: Burj, Walking Street, Pattaya, sijaitsee aivan McDonald'sin ohi ja vastapäätä Taco Bellia kohti Bali Hai Pier -laituria. Et voi missata jättimäisiä Burj-kirjaimia!

Vieraile Burjin virallisella Facebook-sivulla saadaksesi päivityksiä, varauksia ja lisätietoja!

Tai jos haluat, Vieraile heidän Instagramissa täällä!

Sponsoroitu mainos.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/