Vierasopas: Bruisedista kypäriin: Minun tehtäväni pitää lapset turvassa

Seuraava lyhyt mielipidekirjoitus on vieraileva kirjoittaja "Savvy" Rick Brown. Voit oppia hänestä lisää artikkelin alalaidasta. Vierailevien kirjoittajien mielipiteet ja lausunnot ovat täysin heidän omiaan, eivätkä välttämättä ole TPN Median mielipiteitä.

Kaikki eivät saa toista mahdollisuutta. 14-vuotiaana minua kiusattiin koulussa ja hänet jätettiin kuolleeksi ojaan sen jälkeen, kun pyöräni jarruja oli peukaloitu. Ei kypärää. Onnea vain, että olen täällä vielä tänään.

Thattukokemus muutti minut. Nyt adoptiokodissani Thaimaassa lasten näkeminen moottoripyörillä ilman kypärää tuo sen pelon takaisin. En voi estää jokaista onnettomuutta, mutta voin tehdä oman osani. Siksi aloin lahjoittaa korkealaatuisia, thaimaalaisia ​​kypäriä, joilla on asianmukaiset turvallisuustodistukset – yli 120 pelkästään viimeisen kahden kuukauden aikana!

Tavoitteeni? 1 miljoonaa kypärää Thaimaassa. Kunnianhimoinen? Voi olla. Mutta nähdä lapsen hymyilevän uusi kypärä päässään ja tulla suojatuksi – se on korvaamatonta.

Haluaa auttaa? Näin:

Pidetään yhdessä nämä lapset turvassa ja suojellaan seuraavaa sukupolvea.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/