Matkailuministeri käsittelee Songkranin hämmennystä, valtakunnallisia tapahtumia selvitetty TAT-kalenterissa

Kansallinen-

Klo 9, 35. huhtikuuta 9, Sudawan Wangsuphakijkosol, Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri, ilmoitti yleisölle ulkomaalaisten hämmennystä Songkran-festivaalin alkaessa.

Matkailu- ja urheiluministeri paljasti julkisesti, että huhtikuussa 1.-21. päivä Songkran-tapahtumia järjestetään eri puolilla Thaimaata. Vesileikkiä tapahtuisi kuitenkin vain tietyn ajan maakunnista ja kaupungeista riippuen.

Selvittääkseen hämmennystä thaimaalaisten ja ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa matkailu- ja urheiluministeriö ja Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) yhdistivät voimansa edistääkseen ja listatakseen tapahtumat valtakunnallisesti TAT:n virallisen verkkosivuston kalenterissa.

Sudawanin kerrotaan paljastavan, että majoitusvaraukset olivat jopa 80 % maanlaajuisesti. Sitä pidettiin hyvänä uutisena, Sudawan huomautti.
Sanam Luangissa, Bangkokissa, järjestetään Songkran-erikoistapahtuma, paraatit, drone-näytös, konsertteja ja paljon muuta 11.-15. huhtikuuta, Sudawan sanoi.

Toinen mielenkiintoinen tapahtuma pidettäisiin ICONSIAMissa, Bangkokissa, nimellä THAICONIC SONGKRAN CELEBRATION 10.-21. huhtikuuta. Siellä olisi kuuluisia thaimaalaisia ​​taiteilijoita ja viihdetoimintaa MEAN-, PROXIE-, 4EVE-, ATLAS-, BUS- ja LYKN-yhtiöiltä, ​​huomautti TPN.

Phuket ja Bangkok, kaksi pääpeittoaluettamme, juhlivat pääasiassa 13.-15. Pattayalla on kuitenkin pääpäivä 19. huhtikuuta ja se on lehdistön aikaan jo aloittanut vesitaistelun joillakin alueilla, ja taistelut laajenevat vähitellen kaupungin laajuiseen tapahtumaan 18. päivänä Nakluassa ja 19. päivänä Pattayassa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.