Istanbul-ravintolasta on tulossa nopeasti yksi Pattayan suosituimmista turkkilaisista ravintoloista

Astu Pattayan eloisaan sydämeen ja löydä kulinaarinen helmi Istanbul-ravintola. Tämä Second Roadin ja South Pattaya Roadin vilkkaassa risteyksessä sijaitseva tyylikäs ruokapaikka on kivenheiton päässä ikonisesta Wat Chaista ja Walking Streetin sykkivästä energiasta.

Istanbul-ravintolassa voit nauttia upeasta valikoimasta turkkilaisia ​​herkkuja, jotka on valmistanut kuuluisa keittiömestari Oktay Yesiloglu. Hänen perinteisten makujen hallinta muuttaa tuontilammasta ja naudanlihasta suussa sulavia mestariteoksia. Runsaista keitoista ja tuoreista salaateista täyteläisiin pasoihin ja talon omaan ruokaan – jokainen luomus on osoitus kokki Oktayn kulinaarisesta kyvystä.

Koe turkkilaisen vieraanvaraisuuden lämpö syödessäsi heidän perinteisen grillinsä loiston rinnalla. Tutustu monipuoliseen menuun, jossa voit maistella Turkin rikasta gastronomista perintöä. Heidän asiantunteva henkilökuntansa on valmiina opastamaan sinua valikon läpi jakamaan tarinoita ruokien ja ainesten takana.

Täydellisesti sijoitettu runsaan aterian nauttimiseen ennen illanviettoa, Istanbul-ravintola lähettää lämpimän kutsun TPN Median lukijoille. Liity heidän kanssaan nauttimaan unohtumattomasta ruokailukokemuksesta, maistele heidän ainutlaatuista ruokaansa ja jaa ajatuksesi kanssamme.

Odotamme innolla vierailuasi Istanbul-ravintolaan. Alta löydät kaikki yksityiskohdat, joita tarvitset lähteäksesi tähän kulinaariseen seikkailuun. Nähdään pian!

Yhteystiedot:

Istanbul Ravintola Facebook

Istanbulin ravintola Instagram

Google Map Sijainti Istanbulin ravintolaan

Aukioloajat voivat vaihdella, katso lisätietoja ravintolasta.

Sponsoroitu sisältö.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/