Pattayan baarin henkilökuntaa kerrottiin hyökänneen saksalaisen miehen kimppuun, jonka väitetään kieltäytyneen maksamasta laskuaan

Pattaya -

Baarin työntekijä ja hänen johtajansa Pattayassa tekivät poliisille ilmoituksen väitetystä saksalaisesta ruokailijasta, joka kieltäytyi maksamasta laskuaan ja hyökkäsi heidän kimppuunsa myös sunnuntaina 7. huhtikuuta 2024.

Huhtikuun 3. päivänä kello 7 Anchisa Thongpuek, Pattaya-baarin johtaja Soi Lengkeellä, ja Warunee Yodpromwaen, henkilökunnan jäsen, tekivät Pattayan poliisiasemalle ilmoituksen, jossa syytettiin tuntematonta saksalaista miestä pahoinpitelystä.

Kaksi naista kertoivat, että hyökkäys tapahtui noin kello 2:00 samana päivänä, kun he tekivät ilmoituksen. Saksalainen mies thaimaalaisen vaimonsa kanssa astui heidän baariinsa ja tilasi oluita. Kun mies kuitenkin esitti laskun juomiensa jälkeen, mies kieltäytyi maksamasta väittäen, että baari oli paisuttanut maksuja. Huolimatta baarin selityksestä laskusta, joka oli noin 1,000 bahtia, miehestä tuli sotaa.

Henkilökunnan jäsen Warunee kertoi yrittäneensä neuvotella miehen kanssa johtajan kanssa, mutta se ei onnistunut miehen päihtymyksen vuoksi. Yhtäkkiä miehestä tuli väkivaltainen ja kerrottiin hyökänneen sekä hänen että johtajan kimppuun. Ms. Waruneen kertoman mukaan mies työnsi, löi, veti heidän hiuksistaan ​​ja jopa pakotti heidät maahan ennen kuin raahasi heidät ulos kadulle. Thaimaalaisen vaimon kerrottiin seisovan vierellä puuttumatta asiaan, rouva Warunee sanoi.

Onneksi Pattayan poliisi saapui paikalle ja otti miehen kiinni alkoholin vaikutuksen alaisena käyttäytymisestä ja häiriköinnistä.

Johtaja, neiti Anchisa, syytti edelleen, että mies aiheutti vakavan uhan. Hän väitti, että hänen vaimonsa kertoi hänelle, että miehestä tulee tavallisesti aggressiivinen ja hallitsematon nauttiessaan yli kuusi olutta. Anchisa ilmaisi huolensa siitä, että hän saattaa toistaa tällaista käytöstä muualla.

Rouva Anchisa ja hänen työntekijänsä antoivat CCTV-tallenteen hyökkäyksestä Pattayan poliisille. He ilmoittivat jatkavansa tapausta lain täydessä laajuudessa ja korostivat, että heidän mielestään mies oli vaarallinen ja että hänet olisi asetettava syytteeseen, kirjattava mustalle listalle ja karkotettava Thaimaasta, ja he aikoivat käyttää täysimääräisesti lakia tehdäkseen niin.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.