Bangkokin poliisi pidätti kuusi laittomaan ampuma-asekauppaan ja törkeisiin rikoksiin osallistuneen paikallisen jengin jäsentä

Bangkok -

Klo 3, 30. huhtikuuta 8 Thaimaan suurkaupungin poliisit vangitsivat kuusi paikallisen jengin jäsentä, joiden väitettiin salaliitossa tehdäkseen törkeitä rikoksia, mukaan lukien murhan yritys, tuliaseiden laiton myynti ja muut rikokset, asunnossa Nong Chokissa, Bangkokissa.

Pääkaupunkiseudun poliisin raportin mukaan paikalliset tekivät kanteluilmoituksia Nong Chokin paikallisista jengin jäsenistä, jotka kuulemma herättivät pelkoa ja turhautumista paikallisissa, kun he ryöstivät, murhasivat ja myivät laittomia aineita ja laittomia ampuma-aseita. Ryhmän jäsenet olivat paikallisen poliisin etsintäkuulutuslistalla.

Epäillyt kuitenkin pakenivat poliisin takaa-ajoa useaan otteeseen ja väittivät lähettäneen poliisiasemalle kirjeen, jossa todettiin "Ota meidät kiinni, jos voit." Raportin mukaan epäilty ryhmä pakeni vain Nong Chokin alueelle mutta oli alunperin muualta.

Poliisin havainnon perusteella todettiin, että jengi aikoi tehdä toisen rikoksen Nong Chakin alueella. Tämän jälkeen erikoistutkintaryhmät sijoitettiin tarkkailemaan paikallisesti yli 36 tunnin ajan, ja ne pystyivät havaitsemaan kaksi paikallista Nong Chok -jengin jäsentä.

Kello 3 poliisi otti kaksi epäiltyä kiinni ja teki ratsian turvataloon, jossa muut jengin jäsenet asuivat. Ryhmän johtaja, jonka nimi oli julkisesti tunnistettu vain herra Natthawutiksi, 30, sai ilmoituksen ratsiosta ilmeisen vihjeen perusteella ja yritti paeta poliisin takaa-ajoa, mutta hänet pidätettiin nopeasti, koska hänen kerrottiin murtuneen käsivarrella. eikä voinut paeta kunnolla.

Poliisi teki kotietsinnän ja löysi yhdeksän rekisteröimätöntä ampuma-asetta ja muita jengin jäseniä, joissa oli yhteensä kuusi henkilöä. Epäillyt olivat 15-21-vuotiaita. Poliisin mukaan monet heistä olivat syyllistyneet törkeisiin rikoksiin, kuten ryöstöön, murhaan, petokseen ja ampuma-asekauppaan, ja olivat aiemmin välttyneet poliisin pidätyksestä lukemattomia kertoja.

Poliisin raportin mukaan jengi oli tunnettu asekaupassa ja sillä oli ennätys yli 2,000 10,000 laittoman ampuma-aseen myymisestä asiakkaille. Kerrottiin, että suurin osa mainituista ampuma-aseista otettiin väkisin paikallisilta nuorilta alueella, ennen kuin ne myytiin verkkoalustoilla 20,000 XNUMX - XNUMX XNUMX bahtilla.

Sen jälkeen jengi sovitti tapaamisia mahdollisille ostajille henkilökohtaisesti ennen kuin väitetään ostajien ryöstämistä. Poliisin mukaan suunnitelmissa oli yli 20 henkilöä, jotka oli ryöstetty armottomasti.

Aluksi kaikkien epäiltyjen kerrottiin kieltävän syytökset ja kaikki osallisuutensa rekisteröimättömien ampuma-aseiden laittomaan myyntiin, ennen kuin heidät saatettiin Nong Chokin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Poliisi ei paljastanut pidätettyjen täydet nimet, koska monet olivat nuoria ja jengin toimintaa tutkittiin jatkossa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.