Police Raid Dice -uhkapelipaikka Pattayan lähellä: 15 ihmistä pidätettiin

Banglamung- Aamunkoittoa edeltävässä operaatiossa Nongpruen lainvalvontaviranomaiset laskeutuivat laittomaan noppapelilaitokseen, joka sijaitsee metsän sydämessä Chonburin maakunnassa lähellä Pattayaa. Kohdennettu ratsi johti kiinni 15 epäillyn, joiden väitettiin osallistuneen laittomaan rahapelitoimintaan.

Tänä aamuna täsmälleen klo 1 yhteinen työryhmä, jota johtivat Mr. Weekit Manarojkit, Banglamungin piiripäällikkö ja Pol. Eversti Thawee Kutthaeng, Nong Pruen poliisiaseman komentaja, suoritti operaation.

Banglamungin piirin Nong Pruen poliisitutkintaryhmän hallintohenkilöstön saattajana, he soluttautuivat nopeasti kassavatilalla, joka sijaitsee Soi Thung Klongissa Nong Pruen osa-alueella.

Tutkinta sai alkunsa Nong Pruen alueen huolestuneiden kyläläisten anonyymeistä valituksista. Saumattomasti yhteistyössä toimineet upseerit suunnittelivat lähestymistapansa huolellisesti. Kun he sulkivat uhkapelipesän, epäillyt yrittivät paeta. Jotkut pelaajat hyppäsivät korkeilta paikoilta, kun taas toiset törmäsivät puun oksiin epätoivoisessa pakossaan. Yrityksistä huolimatta kaikki 15 henkilöä, joista 8 miestä ja 7 naista, otettiin kiinni.

Hämärästi valaistussa luolassa pelaajat olivat syventyneet Sic Bo -peliin, ja heidän hurrauksensa kaikui läpi metsän. Poliisi takavarikoi 2,820 XNUMX bahtia käteistä, tulostaulut, pelivälineet, lautaset, kannet ja laittomissa peleissä käytetyt nopat. CCTV-tallennuskamera toimi myös ratkaisevana todisteena.

Epäiltyjä syytetään laittomasta luvattomasta rahapelaamisesta ja omaisuuden pelaamisesta. Takavarikoidut esineet, mukaan lukien pelivälineet ja rahat, on toimitettu tutkijoille jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/