Päihtynyt brittimies, joka on liian humalassa avatakseen porttinsa, iskee itsensä kiipeämään aidalle Pattayan kodissa

Pattaya – Päihtynyt brittimies sai vakavan vatsavamman pudotessaan itsensä terävälle rautaaidalle asunnossaan Bang La Mungin alueella Chon Burissa. Tapaus sattui sunnuntaina 7. huhtikuuta varhain aamulla.

Pelastustyöntekijät saapuivat nopeasti miehen Nongpruen alueella sijaitsevaan asuntoon saatuaan hätäilmoituksen noin kello 12. Siellä he löysivät ulkomaalaisen, jonka poliisi myöhemmin tunnisti Michael G.:ksi, 15-vuotiaaksi brittiläiseksi. juuttunut aidan päälle. Yksi nuolenkärjen muotoinen aidan pylväs oli lävistänyt hänen vatsansa aiheuttaen noin 65-XNUMX tuumaa syvän haavan.

Pelastajat nostivat herra Michaelin taitavasti kaiteelta, antoivat ensiapua ja kuljettivat hänet nopeasti läheiseen sairaalaan. Hänen tilansa oli kriittinen vamman vakavuudesta johtuen.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan herra Michael yritti aluksi avata talonsa portin, mutta oli liian humalassa tehdäkseen niin. Myöhemmin hän päätti kiivetä aidan yli päästäkseen sisälle, liukastui ja paiskasi itsensä traagisesti sen päälle.

Huolestunut naapuri, joka tunnistettiin vain neiti Patiksi (50), kertoi kuulleensa kovia valituksia ja itkuja ennen kuin huomasi herra Michaelin epävarman tilanteen. Hän toimi nopeasti, haki tikkaat pelastamaan hänet ja hälytti välittömästi ensihoitajat.

Mr. Michael oli asunut talossa useita kuukausia Ms Patin mukaan. Viranomaiset jatkavat tämän valitettavan tapahtuman olosuhteiden tutkimista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.