Neljä Kiinan kansalaista ja kaksi thaimaalaista loukkaantui van-onnettomuudessa Pattayan moottoritiellä

KUVA: Matichon

Pattaya -

Pakettiauto törmäsi 18-pyöräiseen ajoneuvoon Pattayan moottoritiellä varhain lauantaiaamuna ja loukkaantui kuusi ihmistä, joista neljä oli kiinalaista turistia.

Kolari tapahtui noin kello 1 30. huhtikuuta 6 moottoritien kilometrillä 2024+85 Bang Phran osa-alueella Sri Rachan alueella, Chonburin maakunnassa, kohti Pattayaa.

Raporttien mukaan pakettiauto, Toyota Commuter, oli matkalla Bangkokista Pattayaan, kun siihen törmäsi 18-pyöräinen Hino-kuorma-auto. Törmäyksen seurauksena pakettiauto suistui tieltä ja törmäsi kaiteeseen.

Onnettomuudessa loukkaantui kuusi ihmistä, joista kaksi kiinalaista miestä, kaksi kiinalaista naista ja kaksi thaimaalaista miestä. Uhreista neljä loukkaantui lievästi, kun taas kaksi muuta ihmistä jäivät puristuksiin autoon, mutta eivät loukkaantuneet vakavasti.

Kuusi uhria lähetettiin läheisiin paikallisiin sairaaloihin.

Pakettiauton kuljettaja, 48-vuotias Kampliw (sukunimi salassa), kertoi poliisille ajavansa normaalisti, kun kuorma-auto yhtäkkiä poikkesi hänen kaistalleen ja osui häneen. Tuntematon kuorma-auton kuljettaja ei kuitenkaan antanut poliisille lausuntoa.

Poliisi tutkii onnettomuutta ja kuulustelee kuorma-auton kuljettajaa edelleen tiedotushetkellä.

KUVA: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.