Akira Club Pattaya: Sinut on kutsuttu kerhotoiminnan tulevaisuuteen

Tervetuloa Clubbingin tulevaisuuteen

Olet kutsuttu olemaan osa jotain poikkeuksellista!

Olet kutsuttu olemaan osa jotain poikkeuksellista!

Pehmeä avaus

Aika: 02.05.2024

Avoinna klo 22 - myöhään

Musiikkityyli: avoin formaatti (Hip Hop, EDM, Top 40, Mash-Up)

Skannaa yllä olevan lentolehtisen QR-koodi rekisteröityäksesi Akiran pehmeään avaukseen ja hämmästy.

Meidän tarina

Kuvittele maailma, jossa isosta unelmoinnista on normaalia, sinua ympäröivät aina aistejasi aktivoivat musiikin rytmit ja vaihtuvat valot, jotka lumoavat sinua. Kun astut Akiraan, on kuin astuisi tulevaisuuteen. Tokion kaduilla. Kehosi pulssi sähköenergialla jokaisen kuluvan sekunnin välein. Tuo maailma ei ole vain visio, se on totta ja se on Akira Club.

Kuinka kaikki alkoi

Ensimmäisestä päivästä lähtien visiomme Akira Clubista on juurtunut intohimoon yöelämän uudelleenmäärittelyyn. Emme vain halunneet kopioida Pattayan yökerhokohtausta. Sen sijaan pyrimme luomaan ympäristön, jossa ihmiset ovat yhteydessä, viihtyvät ja hemmottelevat. Akirassa mikään sekunti ei ole vanhentunut tai tylsä, se on seikkailu, joka tuntuu poikkeukselliselta.

vieraanvaraisuus

vieraanvaraisuus

Sitoutumisemme vieraanvaraisuuteen näkyy palvelumme kaikilla osa-alueilla. Toivomme, että jokainen vieras tuntee olonsa tervetulleeksi ja että heistä välitetään klubin sisällä. Tästä syystä jokainen hetki Akiralla on tarkoituksella suunniteltu saamaan sinut tuntemaan olosi parhaaksi. Asiantuntijamme takaavat ainutlaatuiset kokemukset kaikille riippumatta siitä, mitä.

Laatu

Laatu

Akira Club on erikoistunut korkealuokkaiseen laatuun. Tarjoilemistamme juomista tarjoamiimme puitteisiin, laatu on ydinarvomme. Tokion ja Japanin tunnelman innoittamana yökerhona olemme myös sitoutuneet Kaizeniin – jatkuvaan parantamisprosessiin, joka varmistaa vieraidemme odotusten ylittymisen.

Viihde

Viihde

Kaikki viihde ei ole aikasi arvoista. Siksi teemme paljon enemmän luodaksemme houkuttelevia kokemuksia, joista et voi saada tarpeeksesi. Akira Club on kuin astuisi viileään, futuristiseen maailmaan, jossa voit unohtaa arjen ja vain tuntea puhdasta onnellisuutta.

Pysy kuulolla ja nähdään pian! Lisätietoja:

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/