Thaimaan poliisin "No Place for Drugs" -operaatio Netto 22,387 339 pidätystä ja takavarikointia XNUMX miljoonan bahtin arvosta

Kansallinen-

4. huhtikuuta 2024 Pol. Kenraaliluutnantti Sarayut Sa-nguanphokai, provinssin poliisialueen 4 komentaja ja asiaankuuluvat virkailijat pitivät lehdistötilaisuuden "No Place for Drugs" -operaatiosta huumekaupan kitkemiseksi Koillis-Thaimaassa.

- No Place for Drugs -operaation tavoitteena oli tukahduttaa paikalliset huumekauppiaat ja huumeverkostot 87 paikkakunnalla 19 poliisiaseman ennakoivalla toiminnalla. Poliisi määrättiin tutkimaan, jäljittämään ja pidättämään etsintäkuulutettuja rikollisia ja paikallisia huumekauppiaita.

Tämän seurauksena maakunnan poliisialueen 4 virkamiehet ottivat kiinni yli 22,387 22,287 henkilöä 17 59 tapauksesta ja takavarikoivat 6.8 miljoonaa amfetamiinipilleriä, 1 kilogrammaa heroiinia ja 2023 kilogrammaa metamfetamiinia 31. lokakuuta 2024 ja 339. maaliskuuta välisenä aikana. laittomien aineiden ja omaisuuden kokonaisarvoksi arvioitiin XNUMX miljoonaa bahtia.


Polin mukaan. Kenraaliluutnantti Sarayut, No Place for Drugs -operaation tarkoituksena oli hävittää laittomat aineet Thaimaan rajalta ja raportoitu alueet Thaimaan pääministerin Srettha Thavisinin ja Polin määräyksestä. Kenraali Kittirat Phanphet, Thaimaan kuninkaallisen poliisin virkaa tekevä kenraali.

Lääninpoliisipiirin 4 valvonnassa olevat asianomaiset virastot tehostaisivat huumekaupan torjuntaa alueella, totesi Pol. Kenraaliluutnantti Sarayut.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.