Sattahip Navy -varusmiehiä kuljettava pakettiauto törmäsi perävaunuun, kuoli 2 ja loukkaantui 13

KUVA: Thairath

Chachoengsao -

Pakettiauto, jossa oli suuri joukko Sattahipin laivaston varusmiehiä, jotka olivat matkalla takaisin kotikaupunkiinsa Songkraniin, törmäsi perävaunuun, tappaen kaksi upseeria ja loukkaantuen yli 13:a muuta.

Tragedia tapahtui 4. huhtikuuta 2024 valtatiellä 304 Phanom Sarakhamin alueella Chachoengsaon maakunnassa. Poliisi ja pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen onnettomuudesta noin kello 4 aamulla, ja he kiiruhtivat paikalle.

Heidän saapuessaan viranomaiset löysivät valkoisen pakettiauton kaatuneena keskellä tietä. Autosta putosi noin 10 matkustajaa. Heistä kolme loukkaantui vakavasti.

Raportin mukaan pakettiauto oli matkalla Sattahipin laivastotukikohdasta Chonburin maakunnassa varusmiesten kotimaakuntaan Nong Bua Lamphuun. Sen jälkeen pakettiauto törmäsi 18-pyöräiseen perävaunuun. Perävaunun kuljettaja ei loukkaantunut.

Pelastustyöntekijät toimittivat loukkaantuneet matkustajat läheisiin sairaaloihin. Kaksi varusmiestä, joiden nimiä ei julkistettu tiedotusvälineille, julistettiin kuolleiksi, yksi onnettomuuspaikalla ja yksi sairaalassa. Muut 13 matkustajaa olivat lehdistöaikaan mennessä hoidossa erilaisten vammojen vuoksi.

Poliisi tutkii edelleen onnettomuuden syytä, mutta tällä hetkellä arvelee, että pakettiauton kuljettaja olisi voinut nukahtaa rattiin.

KUVA: Thairath
KUVA: Thairath

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.