Konnamunkki pidätettiin Pattayalla laittomien huumeiden myynnistä, väittää, että hänellä on kummitussuoja

Pattaya -

Pattayalainen munkki pidätettiin torstai-iltana 4. huhtikuuta laittomien huumeiden myynnistä. Mies väitti, että hänellä oli "aavelapsen huoltaja", joka varoitti häntä, että se oli poliisin ansa, mutta hän jätti varoituksen huomiotta, mikä johti hänen pidätykseen.

Pattayan poliisi sai tiedon, että Luang Phi Thong eli Ajarn Thong, munkki Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa, myi salaa laittomia huumeita nuorille öisin. Siksi he suunnittelivat salaisen operaation ja lähettivät salaisen agentin 500 bahtilla ostamaan 10 metamfetamiinipilleriä munkilta. Agentti suostui tapaamaan munkin temppelin krematorion takana.

Kun aika koitti, Luang Phi Thong tuli ulos munkkinsa asunnosta ja ojensi agentille 10 metamfetamiinipilleriä. Heti kun kauppa oli saatu päätökseen, temppelin ympärillä piilossa olleet poliisit paljastivat itsensä ja pidättivät munkin välittömästi.

Poliisi tutki Luang Phi Thongin kaapua ja löysi pistooperaatioon käytetyn käteisen. Oikeassa kädessään hän piti huumekaupan järjestämiseen käytettyä puhelinta ja vasemmassa kädessään sinistä vetoketjullista laukkua, jossa oli 115 metamfetamiinipilleriä ja 17.07 grammaa metamfetamiinia.

Tämän jälkeen poliisi tutki Luang Phi Thongin munkkikopin ja löysi huumetarvikkeita, digitaalisen vaa'an ja muistikirjan, jossa oli asiakkaiden nimet.

Munkki vietiin sitten konventtisaliin, jotta apotti karkottaisi hänet munkkikunnasta. Poliisi vei hänet sitten Banglamungin poliisiasemalle.

Poliisin mukaan Luang Phi Thongin oikea nimi oli Mr. Nares (sukunimi salattu), 33-vuotias Chonburin maakunnan asukas. Hänen kerrotaan tunnustavan, että hänet oli vihitty munkkiksi temppelissä noin kahden vuoden ajan. Yön aikana hänellä ei ollut mitään tekemistä, joten hän käytti itse huumeita ja myi niitä tutuilleen. Päivisin hän toimi tavallisena munkina.

Lausunnossaan Nares väitti myös, että hänellä oli "Kuman Thong" (henkilapsi) nimeltä Ai Long, jota hän oli kasvattanut lapsesta asti. Hän sanoi, että tämä haamuvartija ilmestyi ja kuiskasi hänen korvaansa: "Isä, älä mene ulos!" kahdesti. Myös koiria ulvoi, mutta hän jätti sekä varoituksen että ulvomisen täysin huomioimatta ja meni luovuttamaan huumeet agentille. Sitten hänet pidätettiin.

Poliisi nosti Naresin syytteen huumerikoksista. He eivät kommentoineet epäillyn yliluonnollisia väitteitä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.