MICHELIN Opas Thaimaan 2025 laajentamiseen Chonburiin

KUVA: MICHELIN Guide

Chonburi -

Maailmankuulu ravintola- ja hotelliopas MICHELIN Guide Thailand laajenee kahdeksaan painokseensa Chonburiin, Pattayan kotimaakuntaan. julkaistaan ​​vuoden 2024 lopussa, ilmoitti Thaimaan matkailuviranomainen (TAT).

TAT:n kuvernööri Thapanee Kiatphaibool jakoi uutisen ylpeänä torstaina 4. huhtikuuta 2024. Kuvernööri totesi, että Michelin Guide Thailandin laajentuminen Chonburiin johtuu maakunnan monipuolisista ja ainutlaatuisista kulinaarisista nautinnoista ja kauniista gastronomisista maisemista.

Verkkosivustonsa mukaan Michelin Guide Thailand pyrkii "innostamaan gourmetteja ja matkailijoita tutkimaan monipuolisia ja ainutlaatuisia kulinaarisia tarjouksia maan eri provinsseissa ja alueilla".

Chonburi, suosittu merenrantalomakaupunki lähellä Bangkokia ja maailmanluokan turistikohde, valittiin seuraavaksi kohteeksi Bangkokin (vuodesta 2018), Phuketin ja Phang Ngan (vuodesta 2019), Chiang Main (vuodesta 2020) ja Ayutthayan (vuodesta 2022) jälkeen. ), neljä koillista provinssia: Khon Kaen, Ubon Ratchathani, Udon Thani ja Nakhon Ratchasima (vuodesta 2023) sekä Koh Samui ja Surat Thani (vuodesta 2024).

Thapanee sanoi, että Michelin Guide Thailandilla on tärkeä rooli thaimaalaisen ruoan mainostamisessa maailmanlaajuisesti ja Thaimaan asettamisessa "maailmanluokan kulinaarisen matkailukohteena". Se on myös keskeinen voima tukemassa hallituksen kansallista pehmeän vallan strategiaa, joka keskittyy viiteen alueeseen (5F): ruoka, muoti, elokuva, taistelu (Muay Thai) ja festivaali, kuvernööri sanoi.

Thapanee jatkoi, että laajennuksen Chonburiin odotetaan hyödyttävän useita näkökohtia, mukaan lukien itse Chonburin maakunta ja koko maa. Se lisää myös ravintolatoiminnan markkina-arvoa, edistää paikallisia raaka-aineita ja kannustaa elinkeinoelämän toimijoita kehittämään edelleen ruoan ja palvelun laatua.

- MICHELIN-opas Thaimaa 2025 on tarkoitus julkaista vuoden 2024 lopussa.

KUVA: MICHELIN Guide

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.