Matkustajan entinen poikaystävä hyökkäsi virheellisesti Pattaya Bolt -kuljettajan kimppuun

Pattaya -

Thaimaalainen mies hyökkäsi erehdyksessä Boltin kuljettajan kimppuun Pattayassa luullen kuljettajan olevan hänen entisen tyttöystävänsä uusi poikaystävä.

Torstaina 4. huhtikuuta 2024 Pairat Songsod, 40-vuotias Boltin kuljettaja, teki valituksen Polille. Luutnantti Phuttharak Sonkhamhan, Pattayan poliisiaseman apulaistutkintatarkastaja, sen jälkeen, kun hänen naismatkustajansa, 24-vuotiaan Kulratin (sukunimi salattu), ex-poikaystävä oli pahoinpidellyt häntä.

Pairatin mukaan hän oli pysäköinyt edelleen käynnissä olevan autonsa baariin Chaiyapruek 1 Roadilla odottaen noutaakseen matkustajaansa Kulratia, jota hän ei ollut koskaan ennen tavannut ja joka oli varannut kyydin mobiili Bolt -sovellus tapahtumapäivänä. Nuoren naisen noustessa autoon, nuori, tuntematon mies avasi yhtäkkiä oven ja alkoi lyödä neiti Kulratia..

Pairat oli huolissaan naisesta ja lukitsi autonsa ovet turvallisuuden vuoksi. Tämä kuitenkin suututti hyökkääjän, joka virheellisesti luuli Pairatin naisen mukaan rouva Kulratin uudeksi poikaystäväksi. Hyökkääjä löi sitten kypärällä auton kuljettajan puoleisen ikkunan ja uhkasi sitten herra Pairatia terävällä rautakangolla. Turvallisuudestaan ​​peläten herra Pairat kiipesi paikalta ja teki ilmoituksen poliisille.

Kulratin mukaan hyökkääjä oli hänen entinen poikaystävänsä. He olivat eronneet kaksivuotisesta suhteestaan ​​kaksi kuukautta sitten, mutta entinen poikaystävä oli vainonnut ja ahdistellut häntä. Rouva Kulrat oli tehnyt hänestä rikosilmoituksen jo kerran aiemmin.

Pol. Luutnantti Phuttharak tarkastelee CCTV-materiaalia alueelta tunnistaakseen ja ottaakseen kiinni hyökkääjän. Kulrat ja Pairat eivät loukkaantuneet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.