Väitetty päihtynyt ja ylinopeutta moottoripyörällä ajanut brittimies törmäsi Pattaya-taksiin, loukkasi vakavasti kahta tyttöä ja yritti paeta, poliisi sanoo

Chonburi-

Pattayan poliisi vastaanotti 3. huhtikuuta 16 kello 4 onnettomuusilmoituksen ulkomaalaisesta, jonka väitettiin olleen päihtynyt moottoripyörässä, joka törmäsi kaksi nuorta naismatkustajaa kuljettavaan moottoripyörätaksin kuljettajaan aiheuttaen monia vammoja Wat Chain edessä Banglamungissa. , Chonburi.

Sawang Boriboon Thammasathan -säätiön virkailijat ja asiaankuuluvat virastot lähetettiin onnettomuuspaikalle, ja he löysivät vaurioituneen punavalkoisen moottoripyörän. Lähistöllä mustan moottoripyörän etuosa murtui vakavasti.

Nirun Phromsiri, 35-vuotias punavalkoinen moottoripyörätaksin kuljettaja, joka kärsi vain lievän vamman, kertoi pelastusryhmille, että hän oli poiminut kaksi naismatkustajaa viedäkseen Wat Chaihin uskonnollisista syistä.

Kun Nirun käänsi U-käännöksen pysäköidäkseen Wat Chain eteen, hän kertoi toimittajille, että musta moottoripyöräilijä osui heihin suurella nopeudella takana, jolloin kaksi naismatkustajaa putosivat moottoripyörältä ja saivat vakavia vammoja. päät osuivat maahan. Useat silminnäkijät kertoivat myös poliisille saman version tapahtumista kuin Nirunin raportissa.

Mustassa moottoripyörässä epäillyn, Pattayan poliisin tunnistaman Ashton James Ellisoniksi, 39-vuotiaaksi brittimieheksi, epäillään olevan vahvasti päihtynyt ja lisäksi loukkaantunut päävamma pelastusryhmien mukaan.

Pelastusryhmät antoivat ensiapua thaimaalaisille uhreille ja brittimiehelle ja kuljettivat heidät kiireellisesti paikalliseen sairaalaan välitöntä hoitoa varten.

Kuitenkin kerrottiin, että sairaalassa hoidossa ollut Ashton yritti paeta sairaalasta, kun lääkärit eivät kiinnittäneet huomiota, ja hänet otettiin välittömästi Pattayan kaupungin poliisin säilöön.


Aluksi Pattayan kaupungin poliisi tarkasti onnettomuuspaikan ja keräsi todisteita CCTV:stä. Poliisi tekisi Ashtonille alkoholitestin selvittääkseen, oliko hän rattijuopumuksessa vai ei, ennen kuin ryhtyi oikeudellisiin toimiin.

Kaksi vakavasti loukkaantunutta nuorta tyttöä jäivät paikalliseen sairaalaan lehdistöaikaan mennessä, eivätkä lääkärit heti kertoneet heidän tilastaan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.