Banglamungin alue isännöi Songkran-festivaalia ja Punaisen Ristin messuja 11.-19. huhtikuuta

Banglamung, Chonburi -

Banglamungin piiritoimisto isännöi Songkran-festivaalia ja Punaisen Ristin messuja 11.-19.

Piirin päällikkö Mr. Weekit Manarojkitin virallisesti ilmoittamassa tapahtumassa on monenlaista toimintaa, mukaan lukien Miss Songkran -kilpailu, muotinäytös, Songkran-paraati, monia perinteisiä thaimaalaisia ​​urheilulajeja ja elävää viihdettä.

Piirivirasto on myös perustamassa osastot matkailun edistämiseksi alueelle. Vierailijat voivat ottaa valokuvia ja tutustua alueen eri nähtävyyksiin.

Banglamungin piiritoimisto kutsuu kaikki tulemaan nauttimaan Songkran-festivaalista ja Punaisen Ristin messuista. Se on loistava tilaisuus kokea thaimaalaista kulttuuria ja tukea hyvää asiaa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.