Koiran purema johtaa massiiviseen tappeluun yli kahdenkymmenen ihmisen kanssa Pattayassa

Pattaya -

Massiivinen tappelu, johon osallistui yli 20 ihmistä, puhkesi Pattayalla maanantai-iltana 1. huhtikuuta 2024, kun koira puri yhtä miehistä.

Tapaus tapahtui päivittäisessä vuokrahuoneessa Soi Kor Phai 14:ssä Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Pattayan poliisi kutsuttiin paikalle kello 9 ja löysi yli 36 ihmistä tappelemassa. He onnistuivat erottamaan kaksi ryhmää ja rauhoittamaan tilanteen.

Pattayan poliisin mukaan yksi henkilö, 25-vuotias Burman kansalainen nimeltä Mr. Myo Zawoo Ci, joka vastasi vuokrahuoneiden hoidosta, loukkaantui. Häntä lyötiin päähän kovalla esineellä, ja hän sai haavoja ja runsasta verenvuotoa. Pelastustyöntekijät veivät hänet paikalliseen sairaalaan.

Poliisi vei kaikki osalliset Pattayan poliisiasemalle kuulusteltavaksi. Ainoastaan ​​17-vuotias Natthawatiksi tunnistetun miehen mukaan hän ja hänen ryhmänsä rakennustyöläisiä vuokrasivat huonetta kiinteistöstä. Kun he olivat purkamassa tavaroitaan autosta, koira puri häntä vasempaan jalkaan.

Hän meni sairaalaan hoitoon ja palasi sitten kiinteistöön vaatimaan omistajalta korvausta. He eivät kuitenkaan päässeet sopimukseen korvauksesta, ja yksi herra Natthawatin työkavereista löi herra Myoa päähän metalliputkella.

Tapauksen keskellä koira, 2-3-vuotias mustavalkoinen uros, nähtiin juovan vettä ja katsomassa tappelua.

Poliisi tutkii tapausta ja ryhtyy toimenpiteisiin asianosaisia ​​vastaan.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.