Varapääministeri Anutin Charnvirakul tukee kannabispolitiikan tarkistamista: painopisteen siirtyminen taloudellisista huolenaiheisiin terveyteen

Kansallinen-

1. huhtikuuta 2024 Anutin Charnvirakul, varapääministeri, mainittiin julkisesti sen jälkeen, kun Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin antoi erikoishaastattelun ranskalaiselle uutistoimistolle France 24:lle, joka koski marihuanan palauttamista laittomaksi aineeksi, koska se aiheutti lisää pääministerin mukaan kielteisiä vaikutuksia thaimaalaisille kuin taloudellisia hyötyjä.

Mitä tulee hallituksen nykyiseen politiikkaan käyttää kannabista lääketieteellisiin, taloudellisiin ja tutkimustarkoituksiin, Anutin ilmoitti olevansa samaa mieltä edellisen hallituksen kanssa, jossa hän oli entinen kansanterveysministeri.

Kun politiikkaa selitettiin Thaimaan parlamentille, oli kuin se olisi jo selitetty kaikille thaimaalaisille, Anutin huomautti.

Jotkut Thaimaan hallituksen jäsenet kuitenkin pyrkivät muuttamaan politiikkaa, jolla marihuana luetellaan takaisin laittomaksi aineeksi, mikä kriminalisoisi marihuanan jälleen ja tuoisi vankeusrangaistuksen pienillekin määrille kasvia ja jossa sitä voitaisiin käyttää lääketieteellisiin tarkoituksiin. vain.

Thaimaan kansanterveysministeriön ja asiaankuuluvien virastojen antamia säännöksiä, jotka osoittavat laillisia tapoja käyttää kannabista, on muutettava, ja niille, jotka ovat noudattaneet määräyksiä ja investoineet kannabisliiketoimintaan, pitäisi saada vastaava korvaus, jos näin tapahtuu, Anutin katsoi.

Siksi kannabispolitiikan muuttaminen pitäisi aloittaa lakien ja asetusten muuttamisesta, Anutin totesi., joka mieluummin säänteli kasvia kuin rekriminalisoi.

Anutin korosti itsevarmasti, että asianmukaisesti käytettynä kannabis ja hamppu mahdollisesti lisäävät taloudellista arvoa ja tuottaisivat valtavia tuloja paikallisille. Monet maat, joissa on edistynyt lääketieteellinen teknologia, tunnustavat myös marihuanan, jota käytetään lääketieteellisiin tarkoituksiin virkistystarkoituksiin.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.