Pattaya International Tattoo Convention 2024 pidetään 5.-6

Pattaya -

Pattaya International Tattoo Convention 2024 pidetään 5.-6. huhtikuuta Royal Garden Plaza Pattayalla.

Pattaya Cityn ja Pattaya Tattoo Clubin järjestämä vuosikongressi sisältää erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten tatuointikilpailuja, tatuointityöpajoja ja elävää musiikkia, jossa esiintyy erilaisia ​​thaimaalaisia ​​rocktähtiä.

Tapahtuman tavoitteena on edistää matkailua ja edistää Pattayan talouskasvua, sanoi Pattayan pormestari Poramase Ngampiches, joka johti valmistelukokousta maanantaina 1. huhtikuuta. Se tarjoaa myös mahdollisuuden thaimaalaisille ja ulkomaisille tatuointitaiteilijoille kokoontua yhteen, osallistua aktiviteetteihin ja tutustua Pattayan erilaisiin nähtävyyksiin.

Tilaisuus on kaikille avoin ja sinne on vapaa pääsy.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.