Naispuolinen filippiiniläinen turisti hyökkäsi, ryöstettiin ja melkein raiskattiin tekojärvellä Pattayan alueella

Pattaya -

27-vuotias filippiiniläinen turisti joutui tiistaiaamuna 2. huhtikuuta 2024 Chak Nok -säiliön laitamilla Pattayan lähellä sijaitsevan XNUMX-vuotiaan filippiiniläisen turistin kimppuun ja ryöstettiin hänen matkapuhelimestaan.

Kamala tapaus tapahtui kello 8 Huai Yain osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Huay Yain poliisille ilmoitettiin, että filippiiniläiseltä turistilta ryöstettiin hänen puhelimensa ja väitetään, että mies melkein raiskasi hänet Chak Nokin tekojärven lähellä. Asianomaiset lainvalvontaviranomaiset kiiruhtivat paikalle auttamaan häntä.

Videoraporttimme tarinasta on täällä.

Saapuessaan poliisi löysi uhrin, 27-vuotiaan filippiiniläisen naisen, jota ei voitu tunnistaa hänen yksityisyytensä vuoksi. Hän sai haavan oikeaan käteensä ja mustelmia kehonsa ympäriltä. Hänen kasvonsa olivat veren peitossa. Hän oli laupias samarialaisen, herra Uthit Krookingin, 47, kanssa.

Uthitin mukaan uhri kertoi hänelle kävelevän Sukhumvit Roadia varhain aamulla, kun mustalla moottoripyörällä ajava mies lähestyi häntä. Mies, jonka kerrottiin olevan noin 165 senttimetriä pitkä, tumma iho ja yllään musta paita ja shortsit, tarjoutui viemään uhrin takaisin majoituspaikkaansa. Hän kuitenkin vei hänet syrjäiselle alueelle lähellä säiliötä ja yritti ryöstää ja raiskata hänet. Oli epäselvää, oliko mies thaimaalainen.

Siellä hyökkääjä varasti uhrin iPhone X:n. Onneksi uhrilla oli mukanaan veitsi ja hän pystyi puukottamaan hyökkääjää, mikä pelotti häntä ja puolusti häntä raiskaukselta. Mies pakeni paikalta iPhonella. Uhri huusi sitten apua, mikä johti herra Uthitin apuun.

Mr. Uthit sanoi olevansa pystyttämässä kalastusansa, kun hän kuuli uhrin avunhuudon. Hän ryntäsi tytön apuun ja löysi hänet shokissa, jossa oli vammoja oikeaan käteensä ja naarmuja vartalossa.

Huay Yain poliisi tutkii parhaillaan CCTV-kuvaa alueelta yrittääkseen tunnistaa ja paikantaa epäillyn sekä yrittää jäljittää uhrin puhelimen. Tutkinta on kesken.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.