Fire Guts Abandoned Pub Pattayassa

Pattaya -

Tulipalo syttyi hylätyssä pubissa Pattayalla aikaisin maanantaiaamuna 1. huhtikuuta 2024.

Palo alkoi noin kello 5 rakennuksessa, joka sijaitsee osoitteessa Soi 06, Pattaya Second Road, Nongpruen osa-alue, Banglamungin alue, Chonburin maakunta. Se sai vastauksen Pattayan palolaitokselta ja Banglamungin palolaitokselta.

Heidän saapuessaan, Palomiehet näkivät tulipalon valtaavan 30 metriä leveän ja 20 metriä pitkän rakennuksen. He käyttivät vesitykkejä palon sammuttamiseen, mikä kesti yli 30 minuuttia.

Palo aiheutti laajoja vahinkoja rakennukseen. Vartijan, Somkiat Siprasomin, 60, mukaan rakennuksessa toimi aikoinaan Palladium-niminen pubi. Pubi oli ollut suljettuna useita vuosia ja oli huonokuntoinen.

Kukaan ei loukkaantunut palossa. Pattayan poliisi tutkii edelleen palon syttymissyytä.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-= - =

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.