Songkranin jatkamisen odotetaan edistävän matkailubuumia

LEHDISTÖTIEDOTE:

Vuoden 2024 Songkran-festivaalin, jota vietetään kaikkialla Thaimaassa 21 päivän ajan tänä vuonna, odotetaan tuovan huomattavat 52.5 miljardia bahtia kotimaan matkailutuloja, ja Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) korostaa idän maakunnat kärjeksi. palkansaajia.

TAT sanoi, että kaksi viikkoa kestävän juhlan 1.-21. huhtikuuta on tarkoitus kasvattaa matkailutuloja kotimaisen kulutuksen pysähtymisen seurauksena. Kasvu on merkittävästi verrattuna 13 miljardiin bahtiin, joka kerättiin perinteisen viisipäiväisen juhlan aikana vuonna 2023. Vuokrausaste koko maassa odotetaan nousevan 78 %:iin, mikä kasvatti voimakkaiden varausten ansiosta merenranta-alueilla sekä idässä että etelässä.

TAT:n kuvernööri Thapanee Kiatphaibool kertoi, että festivaali voi saada jopa 15 miljoonaa paikallismatkaa, mikä on huomattava kasvu edellisvuoden 3.8 miljoonasta samana ajanjaksona. Eniten paikallisia vierailijoita ennustetaan koilliseen, jota seuraa tiiviisti Keski-alue ja itä. Siitä huolimatta itäisten provinssien ennustetaan keräävän eniten tuloja, seuraavaksi tulevat Bangkok ja sitten pohjoinen, kun taas eteläisten, yleensä kansainvälisten matkailijoiden suosimien maakuntien odotetaan ansaitsevan 7.7 miljardia bahtia paikallisesta matkailusta.

Tänä vuonna TAT nostaa esiin kuusi kohdetta Songkran-juhlille, mukaan lukien Bangkok ja Chiang Mai. Pohjoisen kaupungin odotetaan johtavan ryhmää paikallisten matkailijoiden enemmistön vetämisessä huolimatta siitä, että se kamppailee ilmansaasteita vastaan.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.