Hyvää syntymäpäivää hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Maha Chakri Sirindhorn!

Thaimaa-

Tässä suotuisassa tilaisuudessa Thaimaan kuningaskunta juhlii 2. huhtikuuta 1955 syntyneen prinsessa Maha Chakri Sirindhornin syntymäpäivää. Heidän Majesteettiensa Thaimaan kuninkaan ja kuningattaren kolmantena lapsena hän on jättänyt lähtemättömän jäljen sydämiin. hänen kansastaan.

Filantrooppinen sydän

Prinsessa Sirindhornin horjumaton sitoutuminen kansalaisten hyvinvoinnin parantamiseen on herättänyt ihailua sekä Thaimaassa että sen rajojen ulkopuolella. Omistautuneena hyväntekijänä hän on tukenut avokätisesti erilaisia ​​kehityshankkeita, joiden tavoitteena on käsitellä kriittisiä kysymyksiä, kuten koulutusta, terveydenhuoltoa, hygieniaa, vesivaroja ja maataloutta maan haavoittuvimpien yhteisöjen keskuudessa.

Yhtenäisyys ja kansallinen ylpeys

Thaimaalaiset kaikilta elämänaloilta kokoontuvat juhlimaan tätä erityistä päivää huhtikuussa. Monet käyttävät violettia väriä, joka symboloi lauantaita – päivää, jolloin prinsessa syntyi. Aamulla thaimaalaiset tarjoavat almuja munkeille ja toivottavat sydämelliset toiveensa prinsessan pitkästä iästä. Julkiset paikat ja temppelit puhdistetaan huolellisesti, mikä kuvastaa syvää yhtenäisyyden tunnetta ja kansallista ylpeyttä, joka on niin elintärkeää Thaimaan asukkaille.

Hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Maha Chakri Sirindhorn, olkoon päiväsi täynnä iloa, siunauksia ja kansan rakkauden lämpöä.

Kuvat ovat hiljattain helmikuussa pidetystä mielenosoituksesta, jossa tuetaan rakastettua prinsessaa Pattayassa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/