Pattayan pormestari selittää, miksi turistit eivät voi pysäköidä Beach Roadin oikealle puolelle, Eyesin pysäköintimaksu

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches on selittänyt, miksi turistit eivät voi pysäköidä Pattaya Beachin oikealle puolelle äskettäisessä kaupunginvaltuuston kokouksessa.

Asian otti esille Mr. Suparerk Chomphunuch, Pattayan kaupunginvaltuuston jäsen piiristä 1. Hän sanoi saaneensa valituksia turisteilta, jotka eivät löytäneet pysäköintipaikkaa Pattaya Beachin läheltä. Hän ehdotti, että kaupunki sallisi turistien pysäköidä rannalle, erityisesti viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Hän kehotti myös kaupunginjohtajaa käsittelemään valituksia, joiden mukaan vuokra-ajoneuvojen kuljettajat miehittävät vuokra-autoillaan Beach Roadin vasemman puolen, mikä aiheuttaa liikenneruuhkia.

Vastauksena pormestari Poramase totesi, että pysäköinti rannalla on liikennelakien mukaan laitonta. Hän kuitenkin sanoi, että kaupunki on nimennyt joitain alueita rannalle pysäköintiä varten, jonne mahtuu jopa 90 autoa.

Pormestari sanoi myös, että kaupunki pyrkii ratkaisemaan ongelman, joka johtuu siitä, että vuokra-autoyritykset ottavat pysäköintipaikkoja rannan vasemmalla puolella. Hän sanoi, että kaupunki tulee todennäköisesti antamaan uuden asetuksen pysäköintimaksujen perimiseksi yleisillä teillä. Pilottiohjelma kohdistuu todennäköisesti Beach Roadiin, pormestari sanoi ja lisäsi, että sen tarkoituksena on estää autovuokraamoja ottamasta kaikkia pysäköintipaikkoja itselleen.

Pormestari Poramase toisti, että kaupunki ei voi antaa turistien pysäköidä rannalle, ellei se ole merkityillä alueilla. Hän sanoi myös ymmärtävänsä sateenvarjo- ja hierontaoperaattoreiden huolen, koska he vetosivat myynnin laskuun, mutta hän sanoi, että kaupungin on noudatettava lakia.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.