Pattayan keskussatama juhlii Songkrania ”Marina Songkran & Wanlai Festival 2024” -tapahtumalla

Pattaya -

Central Marina -ostoskeskus on valmis juhlimaan Songkrania vuoden 2024 Marina Songkran & Wanlai -festivaaleilla!

Tapahtuma järjestetään 9.-19. huhtikuuta Pattaya Marinan yömarkkinoilla. Festivaaleilla nähdään erilaisia ​​ruoka-autoja ja elävää musiikkia. Huhtikuun 18. ja 19. päivänä nähdään Malihuana, Yes'sirday ja MVL.

Lisätietoja saat Central Marina Pattayasta sosiaalisen median sivut.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.