Thaimaan hallitus kaatuu online-uhkapeleihin: Yli 25,000 XNUMX verkkosivustoa estetty

Kansallinen-

31. maaliskuuta 2024 Kanika Aunjit, apulaishallituksen tiedottaja, ilmoitti yleisölle hallituksen politiikasta, jonka mukaan online-uhkapelisivustoja käsitellään suurimpana talousrikoksina.

Apulaishallituksen tiedottajan mukaan Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin ymmärsi nettirahapelaamisen talousrikoksina. Thaimaan digitaalitalouden ja -yhteiskunnan ministeriö (DES) piti tärkeänä online-uhkapelisivustojen tutkimista, keskeyttämistä, rajoittamista ja estämistä valtakunnallisesti.

Kyberrikokset aiheuttivat laajaa vahinkoa, mukaan lukien identiteettivarkaudet, nuorten pääsy ja vahingot sekä Thaimaan taloudelle että yhteiskunnalle.

DES saattoi 1. lokakuuta 2023 ja 5. maaliskuuta 2024 välisenä aikana keskeyttää sopimattomien tietojen näyttämisen yli 60,681 25,571 yksikön verkkoalustoilla ja estää yli XNUMX XNUMX online-uhkapeleihin liittyvää verkkosivustoa.

Rahapelilain mukaan pelirenkaita isännöineet tuomittiin vankeuteen 1–10 vuodeksi ja sakkoon 20,000 200,000–2 2,000 bahtia tai molemmat. Pelaajat, jotka kutsuivat muita uhkapelitoimintaan, tuomittiin alle XNUMX vuoden vankeuteen ja XNUMX XNUMX euron sakkoon tai molemmat.

Thaimaan hallitus ilmoitti olevansa huolissaan Thaimaan kansalaisille siitä, etteivät he joutuisi houkuttelemaan ansaitsemaan voittoa online-uhkapelisivustoista tai liioitelluista sijoitusmainoksista, huomautti Kanika.

Thaimaa on harkitsee kasinoiden laillistamista joillakin alueilla viihdekompleksien osana, mutta EI harkitse rahapelien laillistamista yleisesti tai online-uhkapelaamista.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.