Sony investoi 2.57 miljardia bahtia thaimaalaiseen autopilottianturien tehtaaseen

KUVA: Sony Semiconductor Solutions

Kansallinen-

Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet kertoivat 30. maaliskuuta 2024, että suuri yksityinen kansainvälinen yritys, Sony Semiconductor Solutions, ilmoitti investoivansa yli 2.57 miljardia bahtia tuotantolaitoksen perustamiseksi Thaimaahan.

Valmistustehtaan ilmoitettiin olevan valmis ja avattu käyttöön maaliskuuhun 2025 mennessä. Sonyn uuden tehtaan oli määrä tuottaa autopilottiautoissa käytettäviä antureita, jotka havaitsevat jalankulkijat ja esteet.
Sony arvioi, että uusi tehdas nostaisi tuotantoaan jopa 70 % ja loisi työpaikkoja yli 2,000 XNUMX työpaikkaan.

Alkuvalmistuksen käsittely vaati kuitenkin Japanissa korkeaa asiantuntemusta. Thaimaassa se vaati valtavan määrän työntekijöitä valmistamaan ja muokkaamaan kiekkoja, ohuita puolijohteita, mikrosiruiksi manuaalisilla koneilla.

Vaikka tietokoneiden ja älypuhelimien tarjonnassa käytettävien kiekkojen kysyntä oli vähäistä, uusimmassa ajoneuvotekniikassa kiekkojen kysyntä oli yhä suurempi, koska niitä voitiin käyttää myös autopilottina ja ajo-avustajana.

Sony lisäisi kilpailukykyä, koska työvoimakustannukset Thaimaassa olivat huomattavasti alhaisemmat verrattuna muihin maihin ja hyödyttäisivät yhtiötä suuresti.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.