Väitetty huumeita käyttävä ulkomaalainen aiheuttaa ruckusta Pattayassa

Bang Lamung -

Kello 9, 30. maaliskuuta 29, Pattaya Cityn poliisi vastaanotti ilmoituksen ulkomaalaisesta, jonka väitettiin olleen huumausaineiden päihtynyt ja aiheuttaneen meteliä paikallisten keskuudessa Sukhumvit Roadilla, Bang Lamungissa, Chonburissa.

Video omituisesta tapauksesta löytyy Facebookistamme täältä.

Tapahtumapaikalle lähetettiin Pattaya Cityn poliisi, joka havaitsi ulkomaalaisen, joka aiheutti riehumista ja vaikutti olevan huumausaine. Ulkomaalaisen kerrotaan pelänneen kaikkia lähellään olevia ja "viihtyi" poliisia koko ajan.


Poliisi yritti saada ulkomaalaisen rauhoittumaan, mutta se ei onnistunut. Odottamattomien tapahtumien estämiseksi poliisi päätti pakottaa ulkomaalaisen pidätykseen.


Paikallisten silminnäkijöiden mukaan kerrottiin, että paikallinen löysi Sukhumvit Roadin lähellä olevasta Soista punaisen moottoripyörän, joka kaatui, ja ulkomaalaisen, joka vaikutti olevan huumausaineiden päihtynyt ja joka heitteli kivillä lähellään menneitä ihmisiä. Paikallinen ilmoitti sitten tapauksesta poliiseille saadakseen tilanteen hallintaan.
Aluksi poliisit veivät ulkomaalaisen, jonka henkilöllisyyttä ei paljastettu julkisesti, Pattaya Cityn poliisiasemalle ennakoimattomien tapausten estämiseksi. Poliisi kuitenkin tutkii edelleen hänen henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.