Poika katkaisi äidin päänsä järkyttävässä murhassa Palm Gardenissa Surat Thanissa

Surat Thani-

Kello 8, 00. maaliskuuta 30, Wiang Sa -poliisit saivat murhailmoituksen pojasta, joka katkaisi äitinsä palmupuutarhassa Wiang Sassa, Surat Thanissa.

Tapahtumapaikalta löydettiin betonilattialle makaavan naisen päätön ruumis, joka myöhemmin julkisesti tunnistettiin Mrs. Champa Bunthongiksi, 73. Poliisin raportin mukaan epäilty, joka oli julkisesti tunnistettu Natthaphon Yuenyongiksi, Champan 31-vuotiaaksi pojaksi, piti Champan päätä ja juoksi palmupuutarhaan pakenemaan poliisin takaa-ajoa.

Raportin mukaan Natthaphon piti ja viilto äitinsä päätä matkan varrella poliisin takaa-ajon aikana, ja poliisi onnistui vangitsemaan Natthaphonin pian sen jälkeen.

Poliisitutkinnassa epäillyn todettiin asuneen Champan ja viiden muun sisaruksen kanssa. Natthaphon ei ollut koskaan aiheuttanut ongelmia, mutta viime aikoina hänen väitetään olleen sekaantunut laittomiin aineisiin ennen hirvittävien rikosten tekemistä.

Poliisin mukaan Natthaphonilla ei ollut rikosrekisteriä, eikä hän ollut Wiang Sa -poliisitietojen psykiatristen potilaiden luettelossa.

Aluksi lääkärit tekivät huumetestejä, eivätkä löytäneet amfetamiinia tai kannabisainetta hänen verestään. Lääkärit tekivät kuitenkin lisätestejä selvittääkseen, oliko hän huumepäihtynyt vai ei.

Tuntematon todistaja kertoi poliisille, että tapahtumaa edeltävänä iltana epäilty oli kuulemma päihtynyt ja riiteli kiivaasti vaimonsa kanssa. Tapahtumapäivänä epäilty meni Champan asuntoon ja loukkasi veljensä lasta. Champa oli kuitenkin kuulemma moittinut epäiltyä ennen kuin traaginen murha tapahtui.

Poliisi kuulustelee epäiltyä lisää murhan syyn ja motiivin selvittämiseksi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.