Thai Navy Sailor pelastaa tajuttoman hollantilaisen ulkomaalaisen elvytyksellä Sattahip-ostoskeskuksessa

Chonburi-

30. maaliskuuta 2024 Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet raportoivat Thaimaan laivaston merimiehen hyvästä teosta, joka suoritti elvytystoimia hollantilaiselle ulkomaalaiselle, joka pyörtyi autoonsa Sattahip-ostoskeskuksessa Marcossa, Sattahipissa, Chonburissa.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan hyvä kansalainen tunnistettiin julkisesti CPO2 Niwat Khanghangiksi, joka kuulemma suoritti elvytystä tajuttomalle hollantilaiselle ulkomaalaiselle, jonka nimi myöhemmin tunnistettiin julkisesti Zacharias Krokkeksi.

Zacharias makasi hiljaa autossaan ja oli tajuton, kun hänen thaimaalainen vaimonsa etsi apua. CPO2 Niwat ja hänen vaimonsa toivat Zachariaksen avoimelle alueelle läheisten ihmisten avulla. Kerrottiin, että Sakarias ei hengittänyt eikä hänellä ollut pulssia.

CPO2 Niwat aloitti kuitenkin elvytystoiminnan ja soitti kiireellisesti thaimaalaisen hätäpalvelun vihjelinjaan 1669, ennen kuin Zacharias ehti alkaa hengittää itse ja pulssi oli heikko. Mutta Zacharias lakkasi hengittämään uudelleen ennen kuin CPO2 Niwat suoritti toisen elvytyskierroksen.

Pian tämän jälkeen tapahtumapaikalle saapui ambulanssi, joka siirsi tajuttoman hollantilaisen ulkomaalaisen kiireellisesti Queen Sirikit -sairaalaan välitöntä hoitoa varten.

Lehdistön aikaan Zacharias oli parhaillaan sairaanhoidossa Queen Sirikit -sairaalassa sydänhoitoyksikössä, eikä hänen sukulaisensa paljastanut terveydentilaansa.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan CPO2 Niwat oli ammattimaisesti koulutettu vapaaehtoinen pelastaja Arpakorn Kiattiwong -sairaalasta, Sattahipin laivastotukikohdasta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.