Thaimaa hyväksyy tuen kansainvälisille festivaaleille matkailun edistämiseksi

LEHDISTÖTIEDOTE:

Investointilautakunta (BOI) on hyväksynyt "Music, Sports and International Festival Businesses" edistämisen Thaimaan asemaamiseksi maailmanlaajuiseksi matkailukohde- ja matkailukeskukseksi.

Investointilautakunnan (BOI) pääsihteeri Narit Therdsteerasukdi paljasti, että kampanjan tavoitteena on vähentää esteitä, kuten viisumit ja tapahtumalaitteiden verot houkutellakseen turisteja ja piristääkseen taloutta.

Promootioon pääsemiseksi kunkin tapahtuman kulut ovat vähintään 100 miljoonaa bahtia, varusteiden tuontitullit on vapautettava ja heillä on oltava viisumihelpotuksia ja työlupia One Stop -palvelun kautta. Tämä vastaa "Ignite Thailand" -visiota maan nostamisesta maailmanlaajuiselle tasolle.

Lisäksi BOI on hyväksynyt Printed Circuit Board (PCB) -liiketoiminnan tehostamisen tukemaan tuotantopohjan muutosta lisäämällä tuettua toimintaa ja vahvistamalla piirilevyklusteria Thaimaassa. Tämä vahvistaa elektroniikan valmistuspohjaa ja edistää kasvua thaimaalaisten yrittäjien keskuudessa.

Tällä hetkellä Thaimaa on BOI:n tukemana ASEANin johtava piirilevytuotannon tukikohta. Nämä parannukset ja promootiot edistävät merkittävästi maan taloutta ja teollisuutta, koska niillä on suuret mahdollisuudet tulla maailman johtavaksi elektroniikkavalmistajaksi.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.