Thaimaan puolustusministeri ja asiaankuuluvat virastot vierailevat Kiinassa keskustelemaan sukellusveneiden hankinnasta

Kansallinen-

28. maaliskuuta 2024 Thaimaan puolustusministeri Sutin Klungsang ja asiaankuuluvat virastot vierailivat Kiinassa keskustelemaan yksityisen sektorin ja muiden tahojen kanssa thaimaalaisen sukellusveneen hankinnasta.

Keskustelussa pyrittiin arvioimaan, viedäänkö hankinta eteenpäin vai hylätäänkö se ja sen seuraukset ennen kuin asia viedään Thaimaan pääministerille jatkokäsittelyä varten Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan.

Kuitenkin, Thaimaan laivasto korosti tarvetta hankkia CHD 620 -sukellusvenemoottori Kiinasta ja kolme ohjetta, jotka esitettiin aiemmin Thaimaan oikeusministerille Kiinan hallituksen kanssa tehdyssä sopimusmuutoksessa, joka pidentäisi sopimusta ja hankkisi tietyntyyppisen moottorin.

Thaimaan hallituksen on hyväksyttävä muutos molempien valtioiden jatkokäsittelyä varten.

Thaimaan hallitus ehdotti toista ratkaisua keskustellakseen asiasta Kiinan yksityisen sektorin kanssa ja siirsi 7 miljardin bahtin suuruisen ennakkotransaktion fregatin hankkimiseksi.

Asiat pohdittiin sen sijaan fregatin mahdollisuudesta ennen kuin asiat painotettiin Thaimaan pääministerille, Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan.

Thaimaan hallitus voi kuitenkin vain odottaa ja katsoa, ​​ottaisiko Kiinan hallitus tarjouksen vastaan ​​vai ei ja tarkista mahdolliset oikeudelliset ongelmat.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.