Viraalinen video näyttää hämärän veden virtaavan Na Jomtien Beachille

Sattahip, Chonburi -

Äskettäisessä Facebook-videossa, joka julkaistiin keskiviikkona 27. maaliskuuta, Na Jomtien Beachille nähtiin laskeutuvan sameaa vettä, mikä herätti laajaa kritiikkiä ja huomiota asiaankuuluvilta viranomaisilta.

Video, joka julkaistiin ensimmäisenä "We Love Pattaya" -sivulla ja on nähtävissä napauttamalla tai klikkaamalla TÄSTÄ kuvasi viemäriputkea, joka päästää tummaa vettä mereen lähellä Soi Na Jomtien 8:aa. Virusleike aiheutti raivoa, ja Facebookin käyttäjät epäilivät, että vesi saattaa olla jätevettä ja saattaa aiheuttaa terveysriskejä uimareille.

Vastauksena huoleen Na Jomtienin viranomaiset suorittivat paikan päällä tarkastuksen saman päivän illalla. He vierailivat kyseisessä viemäriputkessa ja peittivät kaivurin poistoaukon hiekkarannalla. Rannalla havaittiin kuitenkin edelleen suuri määrä roskia.

Punyarat Thaneeromin, Na Jomtienin alialueen kunnan suunnitteluosaston johtajan mukaan videolla näkyvä vesi oli itse asiassa ylivuotoa läheisestä säilytysaltaasta, joka oli runsaiden sateiden valtaama.

Punyarat selitti, että eri lähteistä peräisin oleva vesi tyypillisesti sulautuu yleisiin vesialtaisiin tai pumppaamoihin ennen käsittelyä ja tyhjennystä. Valitettavasti liiallinen veden virtaus aiheutti vaurioita käsittelyjärjestelmään, mikä johti videolla näkyvään käsittelemättömän veden ylivuotoon.

Na Jomtienin kunta pahoitteli tapahtunutta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.