Koh Samui kokee matkailun nousua: Täysin varatut lennot ja hotellit kesäkaudella

Surat Thani-

27. maaliskuuta 2024 Koh Samuin paikallinen media raportoi suuresta määrästä ulkomaisia ​​turisteja, jotka parveilivat Koh Samuille, Surat Thaniin. Raporttien mukaan Bangkok Airways oli täynnä 43 lentoa maaliskuussa ja arvioitiin, että yli 4,500 XNUMX henkilöä vieraili Koh Samuilla päivittäin.

Koh Samuin paikallisen median mukaan suurin osa turisteista vierailee Koh Samuilla rentoutumassa kesän aikana Thaimaassa. Chaweng Beach, suosittu rantakohde ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa, tarjoaa monia aktiviteetteja, kuten auringonottoa, vesiurheilua ja muita viilentäviä aktiviteetteja.

Koska Thaimaan kesä oli kuitenkin tyypillisesti paahtava, monet Koh Samuin hotellit olivat täynnä huhtikuun Songkran-festivaalin viimeiseen päivään asti, mikä tuotti valtavia tuloja paikallisille, Koh Samuin paikallisen median mukaan.

Rouva Pimphon Thongsuk, Fair House, Koh Samuin sivuliikkeen hotellijohtaja, paljasti julkisesti, että tämä aika vuodesta oli korkein kausi, kun suuri määrä ulkomaisia ​​turisteja kasvoi. Monet matkailu, hotellit ja lomakeskukset sekä muut matkailuun liittyvät yritykset tekivät valtavasti voittoa.

Lisäksi merenpinta ja aallot olivat erittäin sopivia vesi- ja rantaaktiviteetteihin turvallisesti, Pimphon huomautti.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.