Thaimaalaiset ja kiinalaiset tappelevat naisesta Pattayalla dramaattisessa auto-ajassa

KUVA: Siamrath

Pattaya -

Ryhmä thaimaalaisia ​​ja toinen ryhmä kiinalaisia ​​turisteja taistelivat naisesta yökerhon edessä Pattayassa tiistai-iltana 26. maaliskuuta. Taistelu sisälsi myös dramaattisen auton takaa-ajoon, mikä sai Pattayan viranomaisilta vastauksen.

Video tapahtumasta on täällä.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan tapaus tapahtui yöllä yökerhon edessä. Kaksi asiakasryhmää, mukaan lukien thaimaalaisia ​​ja kiinalaisia ​​turisteja, hengaili klubilla, jossa juhlittiin erään thaimaalaisen miehen tyttöystävän thaimaalaisen naisen syntymäpäiviä.

Ymmärrettiin, että kiinalaiset miehet aloittivat riidan, koska yhden kiinalaisista miehistä väitettiin myös olleen thaimaalaisen tyttöystävän "poikaystävä". Tapaukseen johtaneiden tapahtumien luonne oli epäselvä, mutta molemmat ryhmät lähtivät myöhemmin tapahtumapaikalta ja ajoivat toisiaan autoillaan.

Tapaus sai nopean vastauksen Pattayan poliisilta, joka saapui nopeasti paikalle ja lopetti tappelun. Molemmat ryhmät vietiin paikalliselle poliisiasemalle, jossa heidän lausuntonsa dokumentoitiin. Molemmat osapuolet kuitenkin lopulta vapautettiin ilman välitöntä syytettä.

Tutkinta jatkuu ja video on levinnyt verkkoon.

KUVA: Siamrath
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.