Kiinteistö: Suosittu baari myytävänä Itä-Pattayassa

Pattayan kiinteistö - Suosittu baari myytävänä East Pattayassa (Darkside)! Täysin varustettu biljardipöydällä, istumapaikalla 60 hengelle, ammattimaisella äänijärjestelmällä, POS:lla ja ulkoprojektorilla. Sijaitsee 48 huoneen hotellin vieressä, mikä takaa tasaisen kävelyliikenteen. Kannattava ja valmis kasvuun!

Tarkemmat tiedot TÄÄLTÄ.

Ota yhteyttä Siam Business Brokers, ei The Pattaya News, tiedusteluihin.

Sponsoroitu kiinteistöposti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/