Pattayan viranomaiset tutkivat Nakluan kanavan saastumista asukkaiden valitusten jälkeen

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Pattayan kaupungin viranomaiset tutkivat Nakluan kanavan saastelähteitä asukkaiden valitusten johdosta.

Raporttien mukaan asukkaat lähettivät Pattaya Cityyn videoleikkeitä, joissa kanavan vesi on täynnä roskia, saastuneita vesiä ja kuolleita kaloja. Jotkut kansalaiset väittivät, että nämä myrkylliset aineet pääsivät kanavaan läheisten teollisuusalueiden valumien kautta.

Vastauksena Manoch Nongyai, Pattayan kaupungin apulaispormestari, johti ryhmää alueelle keskiviikkona 27. maaliskuuta. He aikoivat keskustella asiasta toimijoiden kanssa ja löytää ratkaisuja.

Heidän mukaansa kanavan veden biologinen hapenkulutus (BOD) pysyi standardirajoissa. Todettiin kuitenkin, että jotkin lähistöllä olevista asunnoista päästivät satunnaisesti jätevettä kanavaan erityisesti rankkasateiden aikana.

Herra Manoch matkusti sitten läheiseen jauhomyllyyn tutkimaan valituksia. Tehdasoperaattorit vaativat, että heidän jätevedenkäsittelynsä ovat täysin määräysten mukaisia. He selittivät, että heidän jätevedensä kierrätetään biokaasuprosessin kautta hajun vähentämiseksi ennen kuin vesi suodatetaan laadun parantamiseksi.

Manoch paljasti, että hän aikoi tulevaisuudessa tarkastaa muita kanavia ja yläjuoksualueita estääkseen jäteveden valumisen yleisiin kanaviin.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.