Ministeri Puangpet ottaa käyttöön sähköisen tupakan vastaisia ​​toimia Bangkokin kouluissa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministerin kansliaan kuuluva ministeri Puangpet Chunlaiad on julkaissut politiikkaa, jonka tarkoituksena on estää sähkösavukkeiden joutuminen nuorten opiskelijoiden käsiin, ja se on kohdistettu 437 Bangkokin koulun hallintoviranomaisiin.

Ministeri Puangpet ilmaisi huolensa sähkösavukkeista, jotka muodostavat merkittävän uhan Thaimaan yhteiskunnalle. Hän korosti, että sähkösavukkeiden kitkeminen vaatii yhteistyötä eri tahoilta.

Vanhemmat ovat herättäneet hälytyksiä e-savukkeiden piilomyynnistä koulujen ja yhteisöalueiden lähellä, mikä on johtanut useisiin koordinoituihin tarkastuksiin. Vastauksena erityisiä työryhmiä muodostettiin yhteistyössä Bangkokin metropolin hallinnon (BMA), kansanterveysministeriön ja Thaimaan kuninkaallisen poliisin kanssa, mikä paljasti monia sähkösavukkeiden myyntitapauksia yhteisön alueilla ja kouluissa.

Samanaikaisesti digitaalitalouden ja -yhteiskunnan ministeriö on ryhtynyt toimiin sähkösavukkeiden verkkomyyntiä vastaan, mikä on johtanut 1,700 XNUMX verkkosivuston sulkemiseen. Ministeri Puangpet korosti, että on tärkeää priorisoida e-savukekysymys koulun hallintohenkilöstölle ja neuvoi heitä kouluttamaan oppilaita sähkösavukkeisiin liittyvistä terveys- ja kehitysvaaroista.

Hän kannusti myös lisäämään lasten ja nuorten tietoisuutta e-savukkeiden riskeistä ja vaalimaan sähkösavukkeiden käyttöä vastustavia arvoja uudessa sukupolvessa.

Lisäksi hän kehotti vanhempia ja yleisöä osallistumaan e-savukkeiden myyntiin, joko fyysisissä paikoissa tai verkossa, kuluttajansuojaviraston vihjepuhelimeen 1166, OCPB Connect -sovellukseen ja BMA:n @Traffyfondue LINE -tilille.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.


Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.