Japanin suurlähetystö myöntää SWING Foundationin liikkuvia ajoneuvoja haavoittuvien yhteisöjen tukemiseen

Pattaya, Thaimaa – The Service Workers In Group Foundation (SWING), yhteisöpohjainen järjestö, joka on sitoutunut edistämään ja suojelemaan seksityöntekijöiden terveyttä, ihmisoikeuksia ja arvokkuutta, ilmoittaa merkittävästä virstanpylvästä tehtävässään auttaa haavoittuvia yhteisöjä, joihin sosiaalityöntekijät vaikuttavat. COVID-19-pandemia ja HIV/AIDS.

Japanin hallituksen Grant Assistance for Grassroots Human Security Projects (GGP) tuella SWING on hankkinut välttämättömät liikkuvat ajoneuvot laajentaakseen tärkeitä palveluja seksityöntekijöille ja muille asianomaisille henkilöille Bangkokissa ja Pattayassa.

Vastauksena pandemian tuhoisiin vaikutuksiin SWING käynnisti vuonna 2019 "Angel Kitchen" -projektin, joka tarjoaa elintärkeää toimeentuloa ja päivittäisiä tarpeita työpaikan menettämiseen ja taloudelliseen epävarmuuteen joutuville seksityöntekijöille. Tämä aloite kehittyi myöhemmin "Food Bank" -projektiksi, joka helpottaa laajempaa avun jakamista seksityöntekijöiden yhteisöille ja heidän perheilleen.

Keskellä toiminnallisia haasteita, mukaan lukien kuljetusrajoitukset, SWING osoitti horjumatonta sitoutumista käyttämällä omia resurssejaan ja investoimalla ruoka-autoon helpottaakseen avun toimittamista Pattayan alueelle.

Tunnistaen kiireellisen tarpeen laajentaa mobiilipalveluja, SWING esitti ehdotuksen nimeltä "Liikkuvien ajoneuvojen tarjoaminen HIV-testaukseen ja ruoka-autojen tarjoaminen seksityöntekijöille ja muille haavoittuville ihmisille Bangkokissa ja Pattayassa" Japanin suurlähetystön GGP-projektille. Tämä ehdotus, jonka tarkoituksena oli korjata pandemian pahentamia kriittisiä aukkoja palveluiden tarjonnassa, sai hyväksynnän, mikä merkitsi merkittävää yhteistyötä SWING:n ja Japanin hallituksen välillä ruohonjuuritason aloitteiden edistämisessä.

Lahjoitettujen ajoneuvojen luovutusseremonia pidettiin 27. maaliskuuta 2024 SWING Foundationin Pattayan toimistossa Chonburin maakunnassa.

Tatsushi Nishioka, Japanin suurlähetystön apulaislähetystön päällikkö, toimitti seremonian esittelemällä viisi pakettiautoa, joihin kuului kaksi laboratorioautoa, kaksi neuvonta-autoa ja yksi ruoka-auto. Arvostetut vieraat, mukaan lukien Yhdysvaltain suurlähetystön edustajat, tunnetut kansanterveyden asiantuntijat ja paikallisviranomaiset, olivat todistamassa tätä keskeistä hetkeä SWINGin sitoutumisessa yhteisön hyvinvointiin.

"Olemme syvästi kiitollisia Japanin hallitukselle heidän horjumattomasta tuestaan, jonka ansiosta voimme laajentaa kattavuuttamme ja parantaa palveluitamme näinä haastavina aikoina", sanoi professori tohtori Chalidaporn Songsamphan, SWING-säätiön hallituksen puheenjohtaja. "Näiden liikkuvien ajoneuvojen myötä pystymme paremmin vastaamaan seksityöntekijöiden ja haavoittuvien väestöryhmien muuttuviin tarpeisiin ja varmistamaan heidän pääsynsä tärkeisiin resursseihin ja terveydenhuoltoon."

Luovutusseremonia on merkittävä askel kohti yhteisön sietokyvyn vahvistamista ja pandemian vaikutusten lieventämiseen omistautuneiden sidosryhmien välisen yhteistyön edistämistä. SWING jatkaa vankkumattomana tehtävässään puolustaa syrjäytyneiden yhteisöjen oikeuksia ja hyvinvointia Japanin hallituksen kaltaisten kumppaneiden korvaamattoman tuen avulla.

Kuvat: We Love Pattaya

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/