Bangkok ja Moskova vahvistavat kahdenvälisiä suhteita ja yhteistyötä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Bangkokin suurkaupunginhallinnon (BMA) apulaiskantsempi sihteeri Somboon Homnan toivotti lämpimästi tervetulleeksi Sergei Tšereminin, Moskovan hallituksen ministerin ja Moskovan ulkoisten talous- ja kansainvälisten suhteiden osaston päällikön, sekä hänen valtuuskuntansa.

Vierailun tavoitteena on vahvistaa Moskovan ja Bangkokin välisiä suhteita ja yhteistyötä. Tämä aloite perustuu Bangkokin ja Moskovan välisten suhteiden solmimiseen 19. kesäkuuta 1997. Tavoitteena on vaihtaa tietoja ja kokemuksia sekä kehittää yhteistyötä eri aloilla, kuten koulutuksen, tieteen, kulttuurin, ympäristönsuojelun, matkailun ja urheilun aloilla. yhteinen hyöty.

Lisäksi molemmat kaupungit allekirjoittivat aiesopimuksen vuoteen 2025 kestävästä yhteistyöstä, joka keskittyy kauppa- ja talousyhteistyöhön, älykkääseen kaupunkiin, innovaatioihin, liikenteeseen, kestävän kehityksen koulutukseen, urheiluun, kulttuuriin ja matkailuun. Yhteistyö sisältää myös korkean tason virallisia vierailuja kahden kaupungin välillä keskinäisen ymmärryksen ja yhteistyön lisäämiseksi.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.