Päihtynyt moottoripyöränkuljettaja loukkaantui kolarissa Sattahipissa

Sattahip -

Moottoripyöräilijä, jonka viranomaiset sanoivat olevan päihtynyt, törmäsi moottoripyöräänsä Chonburin Sattahipin alueella ja sai kohtalaisia ​​vammoja maanantai-iltana 25. maaliskuuta 2024.

Sawang Rojanatham Sattahip Rescue Foundation vastaanotti maanantaina kello 11 raportin moottoripyöräonnettomuudesta rautateillä lähellä Ban Huai Khwangia Na Jomtienin osapiirissä. Wat Yannasangwararam Woramahawihan -sairaalan pelastustyöntekijät ja lääkärit kiiruhtivat paikalle.

He löysivät 34-vuotiaan miehen, joka tunnetaan nimellä Mr. Sarawut (sukunimi salattu), jolla oli päähaava, oikea olkapää sijoiltaan ja hankaumia vartalossa ja kasvoissa. Hänet vietiin Wat Yannasangwararam Woramahawihan -sairaalaan hoitoon.

Mr. Sarawutin tuntemattomat työtoverit kertoivat, että hän oli juonut ystäviensä kanssa ja oli matkalla kotiin onnettomuuden sattuessa. Tie oli pimeä ja herra Sarawut oli päihtynyt, minkä vuoksi hän menetti moottoripyöränsä hallinnan ja törmäsi, työtoverit lisäsivät.

Asiasta vastaava poliisi tutkii onnettomuutta.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.