Brittimiehen ruumis löydettiin Pattaya Condosta

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Brittimiehen ruumis löydettiin asunnosta Keski-Pattayalta maanantaina 25. maaliskuuta 2024.

Pattayan poliisiasemalle ilmoitettiin ruumiista määrittelemättömään aikaan, ja se ryntäsi paikalle Sawang Boriboon Thammasathanin pelastustyöntekijöiden kanssa.

Siellä viranomaiset löysivät ruumiin, jonka he julkisesti tunnistivat Harold Jhon Milliganiksi, 63-vuotiaaksi Britannian kansalaiseksi, makaamassa kasvot alaspäin edenneen hajoamisen tilassa. Hänellä oli yllään punainen toppi ja ruskeat shortsit. Hänen ruumiissaan ei ollut merkkejä loukkaantumisesta tai tappelusta. Viranomaiset arvioivat hänen olleen kuolleena noin kolme päivää.

Patcharapan Pawarespongsakorn, 50, sanoi, että hän oli ulkomaalaisen huoltaja, koska tämä oli sairas eikä kyennyt kävelemään. Hänen täytyi käyttää pyörätuolia koko ajan.

Ennen tapausta Ms Patcharapan oli yrittänyt soittaa ja koputtaa oveen 2 päivää, mutta Mr. Milligan ei avannut ovea. Löytöpäivänä neiti Patcharapan muisti menneensä huoneistoyksikön takaosaan ja näkevänsä Milliganin ruumiin lasioven läpi. Hän soitti välittömästi vartioille ja poliisille.

Ruumis vietiin Oikeuslääketieteen instituuttiin ruumiinavaukseen kuolinsyyn selvittämiseksi. Poliisi ilmoitti ottaneensa yhteyttä Britannian suurlähetystöön ilmoittaakseen vainajan omaisille.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.