Bangkok Produce Merchandising ja CP Foods edistävät "For Farm" -alustaa ja kehottavat yleisöä osallistumaan sadonpolton lopettamiseen PM2.5:n torjuntaan

Bangkok-

Bangkok Produce Merchandising Public Company Limited, joka toimittaa maatalousraaka-aineita Charoen Pokphand Foods Public Company Limitedille (CP Foods), on tehnyt yhteistyötä CP Foodsin rehutehtaiden kanssa eri puolilla Thaimaata rohkaistakseen yleisöä osallistumaan maissipellon palamisen raportointiin For Farm Application -sovelluksen kautta. .

Tämän aloitteen tarkoituksena on vähentää PM 2.5 -pölyä sadon palamisesta. Se noudattaa Charoen Pokphand -konsernin politiikkaa, jonka mukaan maissia ei osteta tai tuoda rehuksi alueilta, jotka ovat kärsineet metsien tunkeutumisesta ja polttamisesta. Eläinrehutehtaat, mukaan lukien Lamphunin rehutehdas Lamphunin maakunnassa, Pak Thong Chain rehutehdas, Khok Kruatin rehutehdas Nakhon Ratchasiman maakunnassa ja Phitsanulokin rehutehdas Phitsanulokin maakunnassa, ovat laittaneet julisteita, joissa thaimaalaisia ​​kehotetaan ilmoittamaan palamisesta. For Farm -sovelluksen kautta. He korostavat, että kaikki CP Foodsin rehutehtaat ostavat maissia viljelyalueilta, joissa ei ole hakattu ja poltettu.

Boonserm Charoenwat, CP Foodsin karjanrehuliiketoiminnasta vastaava johtaja, korostaa kaikkien CP Foodsin rehutehtaiden noudattavan CP Groupin maatalouden hankintapolitiikkaa, mikä varmistaa, että kaikki eläinten ruokinnassa käytettävä maissi on jäljitettävissä sen viljelyalueelle. . Nämä tehtaat tekevät aktiivisesti yhteistyötä Bangkok Produce Merchandisingin kanssa edistääkseen "For Farm Application" -ohjelmaa, jonka tavoitteena on lisätä yleisön tietoisuutta ja estää sadon polttaminen, mikä on ratkaiseva askel PM2.5-saasteen torjunnassa. Sovellus toimii alustana raportoida maissipellon palamistapauksista ja kannustaa yleisöä osallistumaan tämän ongelman torjuntaan. CP Foods esittelee For Farm -julisteita rehutehtailla valtakunnallisesti, mikä osoittaa yrityksen sitoutumisen puhtaaseen ilmaan.

Lisäksi CP Foods hankkii maissia lakisääteisiltä viljelyalueilta, mikä varmistaa, ettei metsien tunkeutumista tai polttokäytäntöihin osallistu.

Bangkok Produce Merchandisingin kehittämä For Farm -sovellus on digitaalinen alusta, joka auttaa maanviljelijöitä saamaan viljelyyn liittyviä näkemyksiä ja tietoja sekä maissin jäljitysjärjestelmän rekisteröintikanavaa myydäkseen tuotteitaan CP Foodsille. Lisäksi For Farm -sovellus toimii raportointialustana, jonka avulla thaimaalaiset voivat lähettää raportteja tallentamalla valokuvatodisteita maissipellon palamisesta ja ilmoittamalla palavan sadon sijainnin (GPS).

Ilmoituksen saatuaan Bangkok Produce Merchandising tarkistaa tiedot jäljitysjärjestelmän kautta ja lähettää tiimin vahvistamaan ja luomaan ymmärtämystä viljelijöille.

Lisäksi yhtiö on asettanut toimenpiteitä estääkseen maissin ostamisen viljelijöiltä, ​​jotka polttavat peltoja toistuvasti vuoden ajan. Yhtiö koordinoi ja jakaa tällaiset tiedot asiaankuuluvien valtion virastojen kanssa.

Bangkok Produce Merchandising tarjoaa kolme raportointikanavaa maissipellon palamistapauksissa. Näitä ovat ilmoitukset For Farm Application -sovelluksen ja CPF-jäljitysjärjestelmän verkkosivuston CPFWorldwide.com kautta. Tämän aloitteen tavoitteena on edistää kestäviä viljelykäytäntöjä Thaimaan maissinviljelijöiden keskuudessa.

Edellinen artikkeli on lehdistötiedote. Mielipiteet ja ajatukset ovat mukana olevien yritysten omia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/