Apulaiskuvernööri paljastaa tapauksen edistymisen: Mae Hong Sonin apulaiskylän päällikköä syytetään villieläinsuojelualueen epäiltyjen ryöstöstä

Mae Hong Son –

26. maaliskuuta 2024 Boonlue Thamtharanurak, Mae Hong Sonin maakunnan apulaiskuvernööri, paljasti julkisesti tapauksen etenemisen Mae Hong Sonissa sijaitsevan apulaiskylän päällikön ja 20 henkilön kanssa, joiden väitetään kaappaavan kaksi epäiltyä Pai River Basin -virallisen villieläinsuojelualueen pidätettynä. Paissa 25. maaliskuuta.

Boonluen mukaan viisi Pai-joen alueen partioviranomaista tarkastivat metsää havaittuaan palosavua Yan-joen metsäalueella Paissa. Kello 5 aamulla 35. maaliskuuta partioviranomaiset löysivät miehen, joka oli julkisesti tunnistettu vain Mr. Ta-ae:ksi, kotasta 25 metrin päässä palopaikasta, jossa oli kolme leikkuutyökalua, yksi pilleri laitonta ainetta, yksi korkkipistooli ja muut sekalaiset varusteet.

Lisäksi 150 metrin päässä Ta-aen kotasta havaittiin toinen epäilty, joka julkisesti tunnistettiin vain herra Jarnuksi, jolla oli yksi korkkipistooli, kahdeksan pilleriä laitonta ainetta, kuusi leikkaustyökalua, yksi ammussarja, eläinten ruhoja ja muuta sekalaista. Boonluen mukaan.
Viranomaiset tutkivat sitten ympäröivää aluetta ja löysivät laitonta metsänhakkuuta maan laajentamiseksi ja palamisen jälkiä. Viranomaiset takavarikoivat kiistanalaisen omaisuuden ja keräsivät todisteita ennen kuin saattoivat kaksi epäiltyä Pain poliisiasemalle.

Kuitenkin klo 9 herra Wirat, Ban Nong Khaon apulaiskylän päällikkö, sukunimi salattu, ja 00 muun henkilön väitettiin estäneen virkamiesten työtä Pang Maphassa, Mae Hong Sonissa siirtäessään Ta-aen ja Jarnun Pain poliisiasemalle.

Boonluen mukaan Wiratin johtama epäiltyryhmä kaappasi väkisin kaksi epäiltyä virkamiesten säilöönottona, takavarikoi kiistanalaisen omaisuuden ja pahoinpiteli virkamiehiä.
Vastauksena törkeään tapaukseen Chucheep Phongchai, Mae Hong Sonin maakunnan kuvernööri, antoi asianomaisille virastoille määräyksen nimetä tutkintakomitea tutkimaan Ban Nong Khaon apulaiskylän päällikön tapausta. Lisäksi Pain poliisit ryhtyisivät vakaviin oikeustoimiin epäiltyjen ryhmää vastaan.

Wirat ei ole toistaiseksi julkaissut lausuntoa syytöksistä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.