Thaimaan poliisi teki ryöstön laittomaan pelipesään Saraburissa, 36 henkilöä pidätettiin

Saraburi-

25. maaliskuuta 2024 Thaimaan rikostentorjuntaosasto käynnisti hyökkäyksen asuinpaikkaan Nong Donissa Saraburissa saatuaan paikallisen raportin laittomasta luvattomasta rahapelaamisesta.

Poliisin tarkastuksen jälkeen asuntoon oli kerääntynyt paljon pelaajia pelaamaan pelikortteja. Poliisi piiritti alueen ottaakseen kiinni 36 henkilöä ja takavarikoi 30,000 XNUMX bahtia käteistä.

Poliisi kuulusteli epäiltyjä ja sai selville, että pelipesä oli toiminut vain kaksi päivää ennen sulkemista. Epäillyt kertoivat poliisille, että rahapelaajien sisäpiiriläiset kutsuivat toisiaan pelaamaan pelikortteja asunnossa ennen kuin heidät jäi yllättäen kiinni.

Aluksi poliisi nosti syytteen pelaajia vastaan ​​salaliitosta laittomien uhkapelien tekemiseksi ilman lupaa, ennen kuin saattoi heidät Nong Donin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Lue aiheeseen liittyvä artikkeli varapääministeri Anutinista, joka johtaa massiivista uhkapelioperaatiota Nonthaburissa, ja yli 300 pelaajaa vangittiin.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.