Thaimaa ja Intia lisäävät lentojen tiheyttä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Suthipong Kongpool, siviili-ilmailuviranomaisen johtaja, yhdessä Thaimaan hallituksen ja lentoyhtiöiden virkamiesten kanssa keskustelivat Thaimaan ja Intian välisten lentojen määrän lisäämisestä Intian siviili-ilmailuministeriön yhteissihteerin Asangba Chuba Aon kanssa. , sekä Intian siviili-ilmailuministeriön, Intian suurlähetystön ja intialaisten lentoyhtiöiden edustajat.

Lisäys tehdään kahdessa vaiheessa 7,000 XNUMX paikkaa kerrallaan. Thaimaa on suostunut avaamaan neljä uutta lisäpuhelupistettä tai kohdetta intialaisille lentoyhtiöille. Näitä ovat Chiang Rai, Hat Yai, Surat Thani ja Udon Thani.

Neuvottelujen tulos antaa molempien osapuolten lentoyhtiöille mahdollisuuden lentää enemmän istumapaikoilla ja parantaa entisestään niiden kapasiteettia ja lentotiheyttä sekä laajentaa mahdollisuuksia lentää toissijaisiin kaupunkeihin.

Intia on yksi Thaimaan tärkeimmistä vierailijamarkkinoista. Viime vuonna intialaisia ​​matkustajia oli yhteensä 1.62 miljoonaa, mikä tekee siitä neljänneksi suurimmat markkinat. Intialaisten matkailijoiden menoista kertynyt tulo oli yli 63 miljardia bahtia vuonna 2023. Tänä vuonna 19. helmikuuta Intia sijoittui viidenneksi 262,986 XNUMX saapuvalla Thaimaan matkailuviranomaisen tietojen mukaan. Tämä auttaa myös edistämään matkustamista pää- ja toissijaisiin kaupunkeihin, mikä edistää matkailua ja matkailua molemmissa maissa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.