Chiang Mai listattu, jossa pariskunta voi jäädä eläkkeelle hintaan 1,500 US$/kk

LEHDISTÖTIEDOTE:

International Livingin uudessa tutkimuksessa todettiin, että Chiang Mai on yksi 13 budjettiystävällisestä paikasta, joissa pariskunnat voivat jäädä eläkkeelle ulkomaille ja elää vain 1,500 XNUMX dollarilla kuukaudessa. Raportissa kuvataan Chiang Mai vilkkaaksi ja monimuotoiseksi kaupungiksi.

Se on alue, jossa thaimaalaiset, kiinalaiset, intialaiset ja ulkomaalaiset asuvat sujuvasti yhdessä. Chiang Main viehätys piilee sen rikkaassa historiassa ja kulttuurissa. Mutta silti on olemassa elämäntapa, joka on ulottuvilla. Asumiskustannukset ovat vain 300 dollaria kuukaudessa (noin 10,000 XNUMX bahtia), mikä tekee siitä houkuttelevan mukavaa ja palkitsevaa elämäntapaa etsiville eläkeläisille yhdistettynä mielenkiintoisen kulttuurin viehätykseen ja kauneuteen.

Kyselyssä käytetään seitsemää vertailukohtaa:

Viisumit ja edut

Elinkustannukset

Affiniteettiluokitus

Terveydenhuolto

Kehitys ja hallinto

Ilmasto

200 maassa ympäri maailmaa tehdyssä tutkimuksessa löydettiin 13 kohdetta, joista pariskunnat nauttivat eläkkeelle jäämisen jälkeen ja jotka voivat elää vain 1,500 XNUMX dollarilla kuukaudessa.

Näiden tekijöiden tutkimisen lisäksi International Living ottaa huomioon myös nopean internetin saatavuuden. Verkostoitumismahdollisuudet ja paikalliset ihmiset tai englanninkieliset palveluntarjoajat kussakin maassa ovat myös tärkeä tekijä.

13 paikkaa, joissa pariskunnat voivat jäädä eläkkeelle ulkomailla ja elää vain 1,500 dollarilla kuukaudessa:

Penang, Malesia

Chiang Mai, Thaimaa

Phnom Penh, Kambodža

Kuching, Malesia

Hoi An, Vietnam

Querétaro, Meksiko

Isla Mujeres, Meksiko

Cozumel, Meksiko

Armenia, Kolumbia

Arenal, Costa Rica

Alicante, Espanja

Granada, Espanja

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.