Central Pattaya -ostoskeskus isännöi nyt Thailand Coffee Hub 2024 -tapahtumaa – Itä-Thaimaan suurin kahvifestivaali

KUVA: Keski-Pattaya

Pattaya -

"Thailand Coffee Hub 2024" on nyt Central Pattaya -ostoskeskuksessa 3.-8. Tämä kahvifestivaali on Itä-Thaimaan suurin ja siihen osallistuu yli 2024 erikoiskahvibrändiä ja -kahvilaa.

Esimerkkejä näistä brändeistä ovat: The Bluekoff, Yellow Stuff, The Summer Coffee Company, Worldwide Coffee, Hai Coffee, Cache Absolut Beans, Hugekof, Phupanna Coffee ja First Valley.

Osallistujilla on mahdollisuus kokeilla ja ostaa erikoisia Thai Arabica -kahvipapuja, kuten Doi Chaang -kahvia Chiang Raista tai Mae Jan Tai -kahvia Chiang Raista tai Thep Sadet -kahvia Chiang Maista.

Lisäksi Sip Thai antaa näytteitä palkituista kahveistaan ​​Thailand Specialty Coffee Awards 2023 -tapahtumassa. Lisäksi festivaali järjestää julkkisbaristan työpajoja sekä Thaimaan Specialty Coffee Associationin (SCATH) asiantuntijoiden informatiivisia istuntoja.

Lopuksi festivaaleilla järjestetään kaksi kahvikilpailua: Es-Yen Slow Bar Championship, jonka Pirom esittelee 5. huhtikuuta, ja Thailand Coffee Brewer League Pattaya Qualifier 6. - 8. huhtikuuta.

Lisätietoja saat osoitteesta: Thaimaan kahvikeskus

KUVA: Keski-Pattaya
KUVA: Keski-Pattaya
KUVA: Keski-Pattaya
KUVA: Keski-Pattaya
KUVA: Keski-Pattaya
KUVA: Keski-Pattaya
KUVA: Keski-Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.