Viisumivapaata politiikkaa odotetaan kolminkertaiselle Kiinan saapumiselle Thaimaahan

LEHDISTÖTIEDOTE:

Viisi Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) ulkomaista toimistoa Pekingissä, Shanghaissa, Kunmingissa, Chengdussa ja Guangzhoussa on kerännyt matkailutietoja Thaimaan ja Kiinan välisen viisumivapaustoimenpiteen seurauksena, joka tuli voimaan 1.

Tietojen mukaan suurin kiinalainen uutistoimisto People's Daily Online ja verkkosivusto Trip.com odottaa, että vuoden 2024 loppuun mennessä thaimaalaiset matkailijat Kiinaan voivat kaksinkertaistua ja kiinalaiset Thaimaahan kolminkertaistuu. Ennuste on verrattu vuoteen 2019, ennen Covid-19:ää.

Lisäksi kiinalainen matkatoimisto Ctrip selvitti, että 1. maaliskuuta lähtien Thaimaan matkoja ostavien kiinalaisten matkailijoiden määrä on kasvanut 30 %, kun taas Kiinaan matkustavien thaimaalaisten määrä on yli kolminkertaistunut.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.